![]() |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya o minik yıldızlar neresinde ben çok merak ettim çıkaramadımda:haha: anlamadım elinde falan mı yoksa nerde? ![]() ![]() ![]() ya öle böyle dünta haritası gibi olmuş aj ya nickide kendine çevirdi yakujiler gibin oldular ya bu ne be ııııııyyyykkk gece görsem korkarım kuru kafalar falan:6: ama aj e yakışıyoda abartılmamalı bence herşey kararında ok yakışıyo ama bu şeyini çıkarmış anlarsınız artıkın ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Evet Aj bence bu işi bilior. Parmakları ve eli hariç diğerleri bence gayet güzel. Ama insna parmaklarına yaptırırmı yaw. Elinde silinmeyen bir resimin kaldığını düşünsene
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bu arada yeni aklıma geldi... Aj in kolunda nil yazdığını bilmiyordunuz di mi ![]() ![]() Ona gizle de yazdır dedim hani madem yazdırcaksın ondan gizleyerek yazdırmıştı. ben de şimdiye kadar açıklamadım ama bu gün açıklamam gerektiğini düşündüm.. İşte A.j in gizliden gizliye bana olan aşkının ispatı ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |