![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
|
A.J.nin solo performans fotoları arkadaşlar.. Ben çok beğendim... yoksa AJ yi çok mu seviyorum ne?:muhahaha::muhahaha: March 23, 2008 Anaheim, CA United States ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok yoruldum bugünlük yeter mi arkadaşlar :grin::grin:
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
bende çok beğendimmm:muhahaha:resimler için saol cnmcım AJin şarkıları süper yaa ,sesine zaten dicek bişey bulamıyorum muhteşemm valla konserde olmak süper olurdu yaa keşke bizde orda olsaydık dimi cnmcım mclean2cim? | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
sen üzme kendini cnmcım mclean2cim:muhahaha:
| |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| Alıntı:
aahhh bi çıksa...
__________________ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Yaws Onun adı A.J. McLean ya. HAtırlıyorumda JA sakalalrı felan giyiniş tarzı bayağı benimsetmişti kendini. nerdee o eski AJ dicem ama şimdi de fena deil hani. Ve şarkılar dehşet yaaa. youtube da hepsi var bence dinleyin
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |