![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| ![]() ![]() ![]() ![]() Following a gorgeous December wedding that took months of planning, Howie Dorough and Leigh Boniello needed to unwind. And what better place to do that than the beautiful white beaches of Antigua? The Backstreet Boy and his new bridge jetted off for a four-day island getaway and had the time of their lives. "The beaches had some of the most amazing white sand we have ever seen," Howie tells OK!. "We would have loved to stay longer." Their favorite part of their romantic honeymoon? "We had an amazing candlelit dinner at the beach," Leigh, 33, recalls. "It was a gift from Howie's brother, Johnny. The resort set up a private gazebo with tons of tropical flowers and candles. We had a chance to enjoy our first dinner as a married couple." As for the future, Howie, 34, and Leigh "definitely" plan on having children, but not yet. "Right now, we want to enjoy traveling and being married," Howie says. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| allahım bu iğrenç kadın genemi ya travesti gibi çıkmış son resimde ya ağzı keban barajı gibi ııııııyyyyyyyykkkkkk ay ben gece görsem kaçarım walla gulyabani kadın ama howie süper ona tek kelime laf yok ancak şu laf edilebilir: bula bula bunumu buldum yavrucummmmmmmmmmmm:haha: bi de bunlar harbi çirkin avcısı abi ya brian ve kevin hariç gerisini salla peeeeeeeeeeeehhhhhhh:haha: |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| tamam cnmcım anlamışaaaaaaaaaammmmmmm :haha: ben biliyorum zaten ama ben görüşümde yanılmam çünkü ama tabiki ne olursa olsun sonuçta howie üzülmesinde önemli olan bu:17: neyse uzatmayalım okiş ben anladım sonra senle konuşuruz zaten yüz yüze gelince okiş mi?????..........:17: |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Guest
|
ben ilk fotoya bittim valla howieciime de bittim kim bilir nası güzel geliodur ona eşi tamam herkes kendisini yakıştırıo sevdiği bsb elemanına başkalarıda çirkin gelio bu yuzden ama gerçek olan bu tek söyleyebileceğim ömür boyu mutlu olmaları:48:
|
|
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |