![]() |
| | #1 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
aferim mami, bende resimleri de koy dicektim tam. dememe gerek kalmamış. işi biliyon sen. Anlamadığım bir şey var, daha doğrusu geç anladığım, bu şarkıya klibin çekilceği 19 Kasımda resimleriyle foruma konmuş: ..ama benim ve çoğu kişinin haberi yeni oluyor. Böyle özel haberleri lütfen ayrı konu olarak açalım. "video shots"un içinde haberi yayınlanmamış yeni çekilcek klibin fotoğraflarının olduğunu kimse tahmin edemez. Bu arada Gimme More'a resimler için özel teşekkürler!!... (gimme gimme, gimme, gimme mooore...) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 12 aralık mıııııııııııııııııııııııııııııııı bilginize:şu an heyecandan bir sureliğine dünyaya veda ediyorum hayal dunyasına yolculıktaım az sonra görüşürüzzzz ![]()
__________________ ...i just wanna need someone... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
benim de yeni haberim oldu.. bakalım nasıl bi klip olacak..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
yaw bu klibin çekildiği yer bizim köyün oraları andırıyo... ![]() mekan hakkında bi bilgisi olan var mı? hakkatten bizim köye mi geldi yoksa bunlar.:blink: Ama..görünen köy bizim köyümüz değildir eminim. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |