![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
Bu haberi yazacak başka bir yer bulamadım arkadaşlar ben bu gün internete dolaşırkan milliyet gazetesinin nick carter ve paris hilton ile ilgili 25 ekim 2006 tarihinde bir haber yayınladığını öğrendim... belki bir çoğunuz bu haberi biliyodur ama ben bilmiyordum (en azından böyle bir haberin milliyet gazetesine bile ulaştığını bilmiyordum) açıkcası o haberi buraya koymayı uygun bulmadım çünkü ben okuyunca şok oldum ama ilgilenenler varsa http://www.milliyet.com.tr/2006/10/25/son/sonyas02.asp bu adresten habere ulaşabilirler yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bence hiçte diil nick çok dooru bişey yapmış paris nick için ' peşimi bırakmadı sürekli beni rahatsız etti korumalarımı bile telefonla arayıp bana ulaşmaya çalıştı şımarık çocuğun tekiydi bsb ile bi daha işim olmaz filan dedi' yanii buna karşı olarakta nickin yaptığı yanlış bişey diil bu haberi ben 2006 da görmüştüm kesmiştim hatta hala saklıorum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
nick in gözümden düşmesi mümkün deil zaten ama yani böyle bir haberi okuyuncada ne bileyim yakıştıramadım böyle bir hareketi bırak allahından bulsun (gıcık paris) ama yinede onun seviyesine düşmese daha iyi olurdu |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
efett bu haber bendede var.... ve serele katılıyorum... kesinlikle doğru bir şey yapmış... yani nick özellikle çağırıpta medyaya anlatmamıştır bunu kim bilir ne sorularla ağzından aldılar... ayrıca nickin gündeme gelme gibi bir derdi olduğunu anmıyorum ben paris gibi değil o....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |