Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-Ekim-2007, 16:56   #1 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2.Single ' Helpless When She Smiles '

Unbreakable albümünün 2. Single'ı resmi olarak Helpless When She Smiles olarak belirlendi.
Çok güzel seçim:muzy:

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Ekim-2007, 18:56   #2 (permalink)
Banned

:clap: güzel seçim. Ben something that i already know olsa tam yerini bulur diye düşünüyodum. Tam bi single ayarında bi parça. Brian'a bu şarkıdaki üstün performasından ötürü özel teşekkürler...!
DEPARTED isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Ekim-2007, 21:23   #3 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bence kötü bir tercih oldu ama vardır bsb'nin bir bildiği diyelim ama ben de tuttkun gibi something that i already know olmasını isterdim

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-Ekim-2007, 22:11   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ee hangisi kesin şimdi. suna nın haber mi. bu mu?

umarım suna nın kidir. çünkü bende something that i already know taraftarıyım. tabi bunda helpless when she smiles ı aylardır dinliyor olmamızın, something that i already know a daha doyamamış olmamızın etkisde var yani

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Ekim-2007, 00:05   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

ya ne alaka yaa ben zaten sööledim hangisi olduğunu...
Alt 31-Ekim-2007, 02:00   #6 (permalink)
Yeni Üye

miami_bsb ye katılıyorum düşüncesinde,doyamamış olmamızdan olacak.helplese doyduk gibi yazdan beri zaten..ama olsun farketmez diye düşünüyorum.sonuçta ikiside kalite

[SIGPIC][/SIGPIC]

aj_s isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Ekim-2007, 03:02   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

crawling - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bence doğru seçim... albümü bi kaç kez dinledim aklımda 2-3 şarkı dışında pek kalmadı.. dinleye dinleye sevecez artık helpless when she smiles aralarından sıyrılıyo..
Alt 31-Ekim-2007, 11:31   #8 (permalink)
Forum Polisi

S.I.B.L.I.T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

soru şu; bsb'nin tekrar eski günlerdeki gibi hep liste başı olan, dillerden düşmeyen, popüler kültürün en önemli öğelerinden biri olmasını mı istiyorsunuz, yoksa artık çoğu insanın adını bile unuttuğu, bir nevi alternatif grup olarak mı görmek istiyorsunuz? Şahsi cevabım şu olacak, ben 2. şıkkı tercih ederim, niye diye soranlara da cevabım şu olur: Bsb başarıya doymuş bir grup olarak artık yüksek satışlara ihtiyaç duymuyor, sadece müzik sektöründe adını devam ettirmek ve kendine has bir çizgi oluşturmak ve bunu da otoritelere kabul ettirmek istiyor diye düşünüyorum veya öyle olduğuna inanmak istiyorum..En azından böylelikle 'ben yabancı müzik dinliyorum' diye kasan özentilerin diline düşmekten de kurtulmuş olurlar..

Şimdi bu açıdan bakıldığında 2. klibin unmistakable'a çekilmiş olduğunu düşünün, 1. şıkka doğru yolculuğun tekrar başlamış olacağını anlarsınız..ama onların isteği bu değil, aynı olayı never gone'da da görmüştük, albümün satması için kasmış olsalardı 2. klip kesinlikle poster girl'e gelirdi (klasik bsb klip sıralaması kuralı = bir hareketli, bir yavaş..).. ama onlar yapmak istediklerini yaptılar ve yıllarca kendileriyle dalga geçen rockçılara ayar vermek için just want you to know'u seçtiler..sonuç malum..

sonuç olarak helpless when she smiles da çok ii bir parça..karar verilmiş sanırım bize de hayırlı olsun demek düşüyor..

bu arada murat'ın herşeyden bu kadar erken haberdar olması şu malum fotoğraftaki boş ayakkabıların sahibi olabileceği ihtimalini göz önüne getirdi..jc falan hikaye bence..

"together we stand, divided we fall"
S.I.B.L.I.T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Ekim-2007, 13:03   #9 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

Ben biraz araştırdım genel olarak fan'lar BSb nin tekrar eski günleirne dönmesi için Everything's But Mine gibi bir uptempo parça istiyorlar. BSB tarzında şu anda hala pop/rock kategorisinde ve sanırım hep böyle kalacak. 2. single olarak güzel parça ama HWSS standart bir rock formatı içeriyor yani çok alternative sayılmaz.
İlginç bir şey söylemek istiyorum. BSB dinlemek müzik anlayışında bilmemek olarak algılandığı gibi bir gerçek var.
Kendi bateristim benlen Bsb dinliyorum diye dalga geçebiliyor. (Cevabını almadığını sanmayın).
Hard Rock ve death Metal icra eden bir grup olarak Vokal ve Ben BSB den bu kadar çekinmesek de geri kalanlar çekiniyor böyle bir gerçek var. Duvarlarımda J-lo posteri olsa bu laf konusu olmaz ama BSb posteri her zaman bir laf konusu olmuştur
Ama unutulan nokta BSb nin özelliğinin vokal yapıyor olmaları. Bono gitar çalmıyor diye eleştrilebilir mi acaba
BSB band diye zaten bir müzikal orkestrası olan bir grup BSB. Vokal olarak 3 farklı sesten vokal yapabilecek kadar geniş bir müzik bilgisi olan grup olduğu için BSB vokal tadında ne verseler süper oluyor. Onun için bence satması alternative olmalarından önde gelir.
Zaten Alternative olarak Nick ve Aj zamanında müzikle uğraşıyorlardı ya. (nick her na kadar los angeles da bir grupta bateri çalsada Aj JNN ile bişiler yapsada isterlerse Radiohead gibi olsalar genede alternative kategorisine girmeyecek hep pop/rock kalacaklar. Avril nasıl hiç bir zaman rock kategorisine dinleyiciler tarafından sokulmadıysa BSb de sokulmayacak onlar hep piano Ballad larıyla hatırlanacaklar

http://www.pu-co.com/iletisim.html
Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz.
bacx3t isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-Ekim-2007, 13:08   #10 (permalink)
Backstreet's Back!

Helpless when she smileys da müthiş bi şarkı ama bende something that i already know taraftarıyım..2.single olursa o daha ii olurdu..ayrıca gerçekten muratın haberi mi doğru sunanın mı?

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil