![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Everything but Mine!!! Nick had confirmed this in an interview "The third single Confirmed for release by the Backstreet boys from Unbreakable is the second track on the album Everything But Mine, as confirmed by Nick Carter in an interview for industry magazine Music Magazine." -Wikipedia |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hmmm, yine ilginç bir seçimle karşı karşıyayız..something that i already know'u beklerken bu çıktı, hadi hayırlısı..ama belki never gone'da yaptıkları gibi yine amerika'da ayrı avrupa'da ayrı single çıkarabilirler..umarım burda unmistakable çıkar, ha hareketli olacaksa da one in a million olsun canım..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Ya artık ayırım yapamaz duruma geldim buna da çok sevindim.Hepsi o kadar güzel ki şarkıların hangisine klip gelse aynı heyecanı duyardım.Hayırlısı olsun ne diyelim.Baya hızlı gidiyolar tüm albümü klipleyecekler heralde bu ne hız!!! Neyse canım şikayetimiz yok sadece klipleri çok az yayımlanıyor ona sinirleniyorum.Helpless when she smiles biraz sade bi klipti umarım bu daha renkli olacak...Şimdiden bi merak sardı. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok ii bi dans şov olur bu klibe ii bi kareografla çalışırlarsa mesela justin inki avrupayı sallarlar...günümüzün klipleride hep bu tür şarkılara çekiliyor ii bi seçim ama ben one in a million ı beklerdim ..
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |