![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
BACKSTREET BOYS singer A.J. MCLEAN has blasted advances in technology - because cameraphones mean no celebrity can ever really 'let go'. The singer insists stars are easy prey for members of the public who film their exploits - and insists cameraphones make everyone a moving target for ridicule. He says, "You think you are having a good time with somebody and the next thing you know you're on YouTube. "Technology has spoiled it for everybody." yani diyor ki kameralı telefonları sevmedim beğenmedim kullanılmasını istemiyorum ![]() ![]() ![]() adam haklı "biriyle iyi vakit geçirdiğinizi düşünüyorsanız bilmeniz gereken 2. şey,youtubedasınız" ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
A.J. ne derse doğrudur,haklıdır:clap::clap::clap:..basından beri bende sevmemiştim zaten kameralı telefonları:haha: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
hyrrr bazı yerlerde kameralı telefon çok işe yarıyo. mesela manzara resmii. ben nerde güzel manzara görsem çekerim. hepte gün batımını çekerim. ama yok ya.. çoğu kişide arkadaşını youtub'a vermez benceee....
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |