![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Tam Adi: Alexander James McLean Takma Adlari: Bone, Mr.Cool Dogum Tarihi: 1978, 9 Ocak (Seda'yla ayni) Dogum Yeri: West Palm Beach Burcu: Oglak En Sevdigi Yiyecekler: McDonald's (genellikle buyuk kola ve buyuk patates), limonsuz buzlu cay En Sevdigi Renk: Sari Sac-Goz: Kahverengi Hobileri: Bilardo oynamak, siir yazmak, alis-veris yapmak ve ozellikle sinemaya gitmek Caldigi Muzik Aleti: Bass gitar,piano En Sevmedigi Sey: Iki yuzluluk Anne-baba: Denise-Robert Mclean En secdigi cümle:'Yt's gonna get funky' En sevdigi parfüm:CK ONE En sevdigi sarkici/grup:Shai Luther,Boys 2 Man En sevdigi artistler: Dustin H.,Geena D. En sendigi T.V. show:Seinfeld En sevdigi film:Pulp Fiction(Ucuz roman) |
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bunlar yüzeysel bilgiler çoğu üye bsb hakkında pek çok şey bilmio aj bu kadar diil tabii ama yinede teşekkürler ben bi kaç şey ekliim bilmeyenler için; *şöhret baskısı yüzünden bi süre rehabilitasyonda tedavi gördü *o dönemlerde hayatının en önemli kararını alıp evlenmeye karar verdi Sarah Martin ile 2002 yılında nişanlandığını duyurdu ama daha sonra bu konuyla ilgili haber alınamadı 2003 yılında Sarah Martin den ayrıldığını açıklayan aj o günden beri garip davranışlarıyla dikkatleri üstünde topladı eski halinden eser kalmayan aj yardım kuruluşlarıyla da adını duyurdu *VH1 in San Diego daki okullar için düzenlediği yardım kuruluşlarına katıldı *MTV Icon programında Aerosmith grubunun sunuculuğunu üstlendi *Aj şu sıralar solo albüm işiyle ilgileniyor.. not:bunlar bi yerden kopyalama diil,kendi cümlelerimdir yanlış anlaşılmasın..bilgiler ise %100 doğrudur.. ![]() belirtmek istedim :17:
|
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |