![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
21 Kasım saat 19 da (Phoenix saatiyle) Backstreet Boys Fan Club Aj ile Video chat yapıcak... http://fanclub.backstreetboys.com adresinde Sorulara cevap verecek... Türkiye saatiyle; 22 Kasım 2008 Cumartesi, 04:00:00 oluyor... Fan Cluba üye olanlar tam da o saatte Aj Chat odasında olacak... Duyrulur
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu resmi fan kulüp sitesi, üyelik ücretli.. yurt dışındaki fanlar için avantajları var ama bizim için bir manası yok, çünkü ne konserlerine gidebiliyoruz ne de başka bir şeye.. o kulüp de zaten sadece bunun gibi şeyler için avantaj sağlıyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
yok mu üye yaa.. ??? benm bi arkadaş üye. italyadan ve onlar için de sabaha karşı 3 falan oluyo.. bekleyebilirsem beklicem dedi... türkiyeyi araya sıkıştır yoksa döverim dedim tamam bee dedi(öle demedi tam olarak da neyyse ) artık haberleri sitelerden alırıs.. elalem çatır çutur chat yapsn aj le
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
bizde şans yok ya valla ..ne bu ya millet aj'yle chat yapsn bizde sonradan okuyalım ne konuşmuşlar die ..böyle şeymi olur yaa ( oluyo işte ) boyle bi şansın olabileceğini bılsem çoktn üye olmuştum da.. hadı uye oldum dielim bu seferde saat farkı gecenın dördünde kalkta aj'yle chat yap rüya gibi gelirdi heralde tabi kalkabilene ztn şuan gece yarısı kalksamda aj'e ' how r u :laugh: we want to you in istanbul we love bsb so much ' tan başka bişey diemem şuan :laugh: saçma sapan bi chat muhabbetı olur yanı rezil olduğumla kalırım :laugh: sene sonu geldığınde tekrar böyle bi şansımız olursa o zmn konuşurum artık napalımm (anca o zmn güzel konuşurum çünkü ) .....aman yaa valla moralım bozuldu:cry:
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ben üyeyim oraya geçen sene aslında ben nick ile konuşmuştum aslında bu sene de aj ile konuşurum belki,belki diyorum çünkü yarın vize var duruma göre uykum olmazsa konuşacam aj ile
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
konuşursan selamımı da iletirsin artık dimi :muhahaha: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |