![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| ![]() Albüm çıkış tarihi Japonya için Ocak,Avrupa için Nisan! İlk single "Teenage Wildlife"! Resmi albüm şarkıları listesi AJ Have It All solo debut of the "full list" revealed! ![]() 1. TEENAGE WILDLIFE 2. HAVE IT ALL 3. LONDON 4. GORGEOUS 5. WHAT IF 6. DRIVE BY LOVE 7. LOVE CRAZY 8. SINCERELY YOURS 9. I QUIT 10. I HATE IT WHEN YOU'RE GONE 11. WHAT IT DO 12. MR.A(Japan Bonus Track) Have It All (CD Version)
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (14-Aralık-2009 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| london, have it all harika şarkılar, özellikle have it all'a bayılıyorum.. süper bi albüm geliyor, heyecanla bekliyoruz
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Drive By Love,Have It All,London,I Hate It When You're Gone,What If ve I Quit'i biliyorum ve severek dinliyorum Özellikle I Quit'in hastasıyım zaten Sabırsızlıkla bekliyorum albümü ben de!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (14-Aralık-2009 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yuh ya ne alaka arada koca koca 2 ay var ne mantıkla avrupada geç çıkıyo ki. hep caponlara ayrıcalık kızıyorum ama
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |