![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
AJ in solo albümü tam tarih belirtilmedi ama 2008 yılı sonlarına kadar çıkacağı söyleniyor...Albümde aj e yardım edecek olan ünlü isimler One Republic ten Ryan Tedder, NSYNC ten JC Chasez ayrıca Mark Hudson ve Kristin Lundin... AJ Lenny Kravitz,Jamiroquai,Daft Punk ve Lynyrd Skynyrd tarzı bir albüm olacağını söylüyor..mayıs ın 15 inde Londra da konser verecek...3 haziranda da Paris te solo turunu tamamlayacak... http://www.gm.tv/index.cfm?articleid=29412 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| A.J. 'in tarzı,klipleri,şarkıları nasıl olacak tam olarak çok merak ediyorum.Ben önceden A.J.yi hep rock söylerken düşünürdüm ne alakası varsa artık Yıl sonuna da çok yok zaten.Bekleyip görürüz
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
nlar zaten bunu demişlerdi biz hem kendi işimizi yapıp hemde bsb olarak çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz demişlerdi...zaten nick'inde albumu vardı brian'da album yapmıştı ve kendi album turlarına hepsi çıktı zamanında... yani merak edilicek bişey yok:muhahaha: ayrıca yenı album nası bişey olcak ben de merak edıyorum çünkü A.J.'in çok farklı bir tarzı var.album kesın değişik olucak ve tabıkı kesın çok güzel olucak :muhahaha: | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
ne dağılması amannnnnnn sakınnnnnnnnnn
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |