![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
TTNET Adsl Müşterileri Backstreet Boys'un tüm albümlerini ücretsiz olarak bilgisayarlarına download edebiliyorlar. Albümler Mü-Yap tarafından lisanslı, orjinal dijital albümlerdir. Albümlerin yanı sıra, single albümleride mevcut sistemde. TTNET MÜZİK - Anasayfa Ayrıca Brian'ın albümünü de ücretsiz indirebilmek mümkün. Yalnızca TTNET Adsl aboneleri kampanyadan yararlanabiliyorlar. İndirmeden online sınırsız da dinlenebiliyor, oy verilebiliyor. Dinleyip oy verin, bsb yükselsin albüm satışları artsın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Garou'nun Gentleman Cambrioleur'u bile var... wayy be çok iyi birşeymiş bu? kota sınır falan var mı acaba??
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Sınırsız kotalı olanlar 300 türkçe, 150 yabancı indirebiliyor 1 ay içerisinde. Kotalı olanlar ne kadar bilmiyorum, üye olduktan sonra haklarıma basınca gösteriyor. Ekstra bir ücret alınmıyor. Eğer sınırsız adsl kullanıcıları gibi 450 şarkı indirmek isterse kotalılar 3tl ödeyerek gold üye olabiliyor. 3tl faturaya yansıyor tabi kotalılarda. ama gold üyelikte böyle sadece. sınırsızlar zaten gold üyeler. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Nisan-2009 Bulunduğu yer: didim/aydın Yaş: 29
|
''TTNET MÜZİK servisine giriş yapabilmeniz için TTNET ADSL bağlantısı kullanmanız gereklidir. Kullanmakta olduğunuz internet bağlantısı TTNET ADSL olmadığından TTNET MÜZİK'e giriş yapamazsınız.'' Maalesef...şansıma tüküreyim...
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| izlencek bişi yok canım benim bildiğimiz albümler işte boşver memnunum ben kabloludan
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| o zaman yaşasın kablonet pardon uydunet ![]() ttnet başlığı altında da benim yazdığıma bakar mısın ![]() kıskançlıktan yapıyorum bunları
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |