![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| They’ve both attained a rare level of massive worldwide success and now the Backstreet Boys and New Kids on the Block are joining forces. Earlier today (November 3), Ryan Seacrest announced the Summer 2011 tour, sure to be a big hit across multiple generations. Coming up on Monday, November 8, both the Backstreet Boys and New Kids will give an interview on Seacrest’s KIIS FM radio show.And then on November 21st they’ll perform live on the 2010 American Music Awards.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben sevinmedim, mutlu değilim :hıh: Ne işleri var bu kart papazlarla sevmiyorum nkotb'u sevmiyorum. Bu wahlberg denen herif de karar versin oyuncu mu olcak şarkıcı, blue bloods'da sinir oldum,hep sinirdim zaten. o kardeş olması gerekenler de birbirlerine benzemio ne alaka?! Don bile Mark ile benziyo Mark Wahlberg'e de sinir oluom ondan... Kafayı yedim Ama gereksiz oldu yahuuu ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Aralık-2008 Bulunduğu yer: ANKARA
| Video : Backstreet Boys bu video olur mu ?
__________________ BSB şarkılarını burdan dinleyebilirsiniz http://www.facebook.com/pages/Backst...9252363?ref=ts ![]() İ Wanna Have İt All |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |