![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Dream Tv BACKSTREET BOYS haftasonu 09:45 larger than life 10:00 as long as you love me 10:15 show me the meaning of being lonely 10:30 i want it that way 11:00 dream hafta sonu programı intro singles -we've got it goin' on -get down -anywhere for you -quit playing games with my heart -everybody -as long as you love me -i'll never break your heart -i want it that way -larger than life (tüm zamanların en pahalı 5. klibi guinness) -show me the meaning of being lonely -the one (dünya çapında 40 milyondan fazla albüm "millennium"= saatler şu anda 12:12 arkadaşlar dream haber var... birde soundwave var... ondan sorna her 15 dakikada bir backstreet boys çıkıyor ben izlemeye devam ediyorum.... dream tv siz olanlar aman kaçırmayın ![]() :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin::biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
tv nin başından hiç ayrılamıyorumki haftaya 3 yazılım var ama kimin umrunda uyanır uyanmaz ilk dream açtım ![]() TV de onları görmek nassıl gururlandırıyor beni ... çok özlemişim yaaa ![]() Süper bir haftasonu olacak ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Bizde Dream şifreli olduğundan seyredemiyorum.Röportajlara yandım Eskiden olsa parçalamıştım kendimi seyredemedim diye ama şu anda sadece üzgünüm.Napalım artık kısmet değilmiş Size iyi seyirler ... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
13:10 shape of my heart 13:25 just want you to know (lyrics programı) 14:57 i'll never break your heart 15:13: the one 15:34 drowning 15:52 incomplete
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
| ewet drowning e yetişebildim Dün geceden gördüm We've Got Goin'On vardı - ne alak- dedim sonra üstte yazan backstreet boys hafta sonu her şeyi özetliyor helal olsun
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
tüh ya kaçırdık
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
dream tv siz olanlar yine izleyebilirler 18:00 da program var yenden. klipleride 15 dakikada bir veriyorlar. yarında devam edicek hem :biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |