![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Backstreet Boys ''hala sahnede güçlüyüz'' dedi. 12 yıllık kariyerlerinde 76 milyon albümü satılan grup,son albüm kayıtlarının başarısı için konuştu. Howie Billboard'a şunları söyledi:''Biz her zaman çıtayı yükseltmek için çalışıyoruz.Her zaman bir pop ve r&b grubu olduk.Bizim şarkılarımız iyi melodilerden oluşuyor.Ve umuyorum ki biz hep bu güçte kalacağız.'' Onlar en parlak döneminde birçok albüm satmıştı,Dorough hala bu grup yeni kitlelere sesleniyor dedi. ''Her sanatçının uzun bir süre güç toplamasını ve en iyiyi yapmasını gerektiğini düşünüyorum .'' ''Bazı kayıtlar diğerlerinden daha iyi olacak.Her zaman daha iyisi için çalışırsınız.Tüm sanatçıların yapabileceği şey:en iyiyi yapmak için gayret etmek ve ona göre çıtayı yükseltmek veya alçaltmaktır.'' ''Backstreet Boys'un uzun süre bir arada kalacağını düşünüyorum.İnsanlar bizi istediği sürece biz bunu devam ettireceğiz.En sonuna kadar ayakta kalacağız. Backstreet Boys bu albüm için Max Martin, T-Pain, RedOne, Soulshock & Karlin, Jim Jonsin ve Claude Kelly ile çalıştı. http://www.digitalspy.co.uk/music/a1...ing-power.html |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]() Backstreet Boys Her zaman en yüksek kalitede ve HİT olacak şeklinde parçalar yapmaya devam edecektir..Bunu bu kadar net söyleyebilmemin nedeni ise hala BSB'den bir şarkı açınca ilk dinlediğim bir şarkıymış gibi heyecanlanmam.. You're the one, you're my number one BSB :WOT:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
allah seni netmesin nil ![]() Nuvandanın da dediği gibi bu albüm için gerçekten çok iddialılar bsb'yi hiç bu kadar iddialı görmemiştim kendilerine bi güven gelmiş ve bu da bence iyi birşey bsb hiçbir zaman hiçbir albümü için şu albümümüzden daha iyi olacak dememişti bu albüme gerçekten çok güveniyorlar biz fanlar da çok güveniyoruz hadi bakalım bsb | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Alıntı:
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Alıntı:
| | |
![]() |