![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Backstreet Boys 8 hafta önce araba kazasında yaralanan Jacki Nieratko isimli genç kızı kaldığı hastahanede ziyaret etti. Ağır bir beyin travması geçiren ve komadan yeni çıkan Jacki Nieratko'nun en büyük hayali bir gün Backstreet Boys la beraber şarkı söylemekti... http://www.youtube.com/watch?v=7alaGcnI3jw
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
aman diyim forum ahalisi, bu haberi okuyup kendinizi en yakın yolda araba altına atayım demeyin, saçmalamayalım lütfen.. hem riskli bir iş, ölme ihtimali var, hem de her hastanede yatan hayranlarına koşacak değil bizimkiler di mi?
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
yaa ben şimdi atlicaktm şöle bi çıktım kapınn önüne ilk geçen arabann altına atcaktm kendimi ama.. şahin geçti,yediremedm kaliteme bir şahinn altında kalmayı ![]() zaten büyük ihtimalle ben diil araba hurdalık olurdu ![]() ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
|
yakın arkadaşı da sonunda gayet güzel demiş zaten..ünlülerin sahip oldukları o egoları yok,fanlarını,insanları önemsiyolar demiş.. çook dooru demiş affern
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| işte bsb farkı of ya duygulandım bak şimdi :cry3:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
çok örnek bir davranış gerçekten bravo diyorum bende bu da videosu http://rapidshare.com/files/16015736...Visit.zip.html |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |