![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
| FREEDOM So the news is out! The Backstreet Boys are no longer signed to long time record label Jive Records. The amicable split is very exciting for the group. "This is the best thing, at the best time that could have ever happened for us”, says Brian Littrell. “We are confident in the future of our band, and are looking forward to the new things to come. 2011 is going to be a great year for us!” KTBSPA Freedom : Backstreet Boys |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Backstreet Boys artık Jive Record ile çalışmayacak. Bu dostane ayrılık, grup için heyecan verici. Brian Littrell diyor ki "Bu olabilecek en iyi zamanda başımıza gelebilecek en iyi şeydi. Grubumuzun geleceği konusundan eminiz, yeni gelişmeler bekliyoruz. 2011 bizim için harika bir yıl olacak."
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
jive den ben bu kadar şikayetçi olduklarını bilmiyordum açıkcacı çok da neden şikayet ettiklerini bilmiyorum hala ama çok sevindi gençler bu habere nil'in dediğine göre albüm yapım yaşamasından jive çok karışıyormuş onun etkisi vardır sanırım gençler artık 17 yıldır bu sektörde olduklarına göre sanırım ne yapılmasını gerektiğini çok iyi biliyorlardır gençlere güvenim sonsuz en iyi kararı vermiştir onlar
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |