![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Backstreet Boys Backstreet Boys are special, unique, awesome and have great talent they are very deeply careing to other people they are hardworkers their music is very inspirational to their Fans in everyway cause their Fans have true and loyal to them through the years thats why their Unbreakable and that why their the Backstreet Boys not: imza olarak kullanımı yasaktır. benden izin alın önce
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ooo backstreet boys i love them like i love my toys they have great voice any other music is just noise nick has a wonderful nose ... daha da saçmalardım ama şimdilik yeterli sanırım..:haha:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
ya cemal şaka bir yana ben bunu buldum gülmekten öldüm dedim foruma koymam lazım.... ![]() yazan salakta başlığa backstreet boys poem yazmış. bende comment attım... dedim ne poem ne poem ![]() ![]() ![]() ![]() ::haha::haha:hişş imza olarak kullanmayın
| | |
| | #7 (permalink) |
|
editten sonra gelen edit: hiçbir şeyi unutmam murat ![]() bizim geyik bir yana da... fan-zone adlı saçma bir iste var orda yazmış bloglara biri... üyeliğiniz varsa zaten kendi profil sayfanızın altında çıkıyor hemen ![]() backstreet boys poem diye...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Şimdi ben bir tane uydurim hey hey b es bi senin şarkıların kadar var mı güzeli hey hey bırayn sen den başkası yalan hey hey kevın kolunda benden başkası olmasın (bir kızın yazdığı düşünülmeli) hey hey nickim benim ben seni yerim yerim hey hey ey cey (ya da ey jey) hey gidi hey leylim ley ----------------- doğadım soğanı dinlerim shape of my heart'ı yürüme yayvan yayvan everyone, the call, the one 1 bardak su şeker tuz un unsuspecting sundey afternoon :d ya da bir baş soğan domates biber şöle kaburga tarafından kuzu et incomplete ![]() ha bu arada bsb dinlemek trend the end!!!!!!
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
| tşk
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |