![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Backstreet Boys, Take That gibi olmak istiyor. Yeni albümlerinin başarısının Take That'in geri dönüşü kadar ses getirmesini istiyor. Kevin Richardson dışında yeniden bir araya gelen Backstreet Boys'un gözü, yıllar sonra yeni albümüyle muhteşem bir dönüş yapan Take That'in başarısında. Brian Litrell şunları söylüyor: "Take That yeni albümüyle geri döndüğü için çok mutluyum. Avrupa'ya ilk geldiğimde onların çok büyük bir hayranıydım. Bir keresinde beraber bir televizyon programına katılmıştık ve Gary Barlow bana 'Hiçbir zaman nereden geldiğinizi unutmayın.' demişti. Umarım biz de aynı başarıyı yakalarız." MTV Türkiye'den alıntıdır...
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Eski hallerini bilmem fazla hem de hiç bilmem de BSB'nin şarkıları daha iyi bence Take That'in bir tek Patience şarkısı güzel.Diğerlerini sevmedim.Orada Robbie sivrildi aralarından ve solo devam etti ama BSB'de sivrilen yok gibi.BSB hala da bir bütün.Müzik eleştirmenleri ne derse desin bence BSB daha iyi
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
lem örnek almak ne demek anlamadım. örnek almak onların yaptıklarını yapmak onların yolundan gitmektir... benim bildiğim kadarıyla literatürde birinden çok daha iyi iş yapıp daha iyi başarı sağlamak o kişiyi örnek almak olmuyor. yoksa yanlış mı biliyorum. her neyse take that i çok severim ve çok başarılı parçalarının olduğunu düşünüyorum hatta özellikle son single ları "stardust"ın soundtrack olan parçaları rule the world çok iyi bir şekilde yorumlanmış. ama gelgelelim backstreet boys un bir kere ses kalitesi daha iyi. zaten de en iyi boyband daha söylenecek hiçbir şey yok. bence brian ın orda yaptığı açıklama sadece takdir etme anlamına geliyor o kadar...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
mtv işte yaa... sırf haber olsun die haber yapıolar... biri çıkıp take that i çok beeniorus. inş. bizim albüm de onlarınki gibi ses getirir demiştir (bence dememiştir ama neyse) bunlar da bööle yazmışlardır...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
ya yorumlarına baktım adamlarda take that i sawunmuşlar yok bsb onlar olamaz falan sinir oldum iice 'Hiçbir zaman nereden geldiğinizi unutmayın.' bu lafta sanki o tahtı biz size bıraktık falan fazla artislik yapmayın der gibi bir cümle olmuş ama Brian işte adam istesede ters yönünden anlamıyo lafı
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |