![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Present The Backstreet Boys will join Foo Fighters, Shakira, Asia Argento, Jean Reno, Juliette Lewis, Miranda Cosgrove, Monica Bellucci, already announced performers Green Day, Leona Lewis and Tokio Hotel, ‘2009 EMA: All Access’ digital show host Pete Wentz and MTV Europe Music Awards host, Katy Perry, at the 2009 MTV Europe Music Awards! The MTV Europe Music Awards will be broadcast LIVE from the 02 World, Berlin on Thursday 5 November at 9pm CET to more than 502 million MTV homes in Europe and around the world! For more information on the 2009 MTV Europe Music Awards – and to vote – please go to: www.mtvema.com |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| inanmıyorum şaka gibi ema de olmaz diyodum ama vallahi de katılıyorlar. uzun bi aradan sonra ilk defa ema için heyecan yapıyorum. bu sene mtv ema izlenir mi izlenir
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Bu haberi fc'ta gördüğümde inanamadım BACKSTREET tekrar EMA sahnesini sallayacak!Büyük bir heyecanla bekliyorum!
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 25-Ekim-2008 Yaş: 27
|
ema aday sehirleri arasında istanbul da vardı kültür başkenti etkinlikleri içinde ama berline kaptırdık inanamıyorum yani istanbulda olsa bsb tüekiyeye ayak basacaktı öyle mi şansa bak! diyecek bi şey bulamıyorum...
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
2009 EMA - 9 Kasım 2009 İstanbul 2010 ema için aday,kim bilir belki seneye Istanbul'da yapılır da BSB gelir
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ema in istanbulda yapılması çok zor gibime geliyor..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Bence yapılabilir. Sonuçta o alt yapı yeterince var burda, ama işte gel gör ki o zaman backstreet boys gelir mi. bu sene albüm promosyonları demekki güzel yapılıyor ki, her yerden backstreet boys u çağırıyorlar... nasıl sevindim anlatamam, o gece dört gözle onları görmek için bekleyeceğim. :worshipjesus::worshipjesus:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |