![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Öncelikle Twitter ne? Onu söyleyeyimKendisini "Social networking and microblogging service utilising instant messaging, SMS or a web interface" olarak taınmlayan Twitter hızlı ve en fazla 140 karakterden blog yazma sistemi olarak da tanımlanabilir. Twitter; Jack Dorsey, Biz Stone ve Evan Williams tarafından 2006 yılında 17 çalışanıyla San Francisco da kurulmuştur. Web’in günümüzdeki ve gelecekteki en popüler sosyal network mikro bloglama servisinin neredeyse başlatıcılarıdır. 140 karakter ile anlık durumunu ve kısa mesajını kolayca ekleyebileceğiniz bir web sitesi. Bu siteyi daha da hoş hale getirilebilecek eklentiler halen yazılıyor. Ve orada internet girişiminde büyük kişilere rastlamak oldukça kolay… Ayrıca twitter‘ın japonlara özel twicco.jp adı altında bir sitesi daha var. Bilindiği üzere Bsb Twitter'a üye oldu ve orada fanlarla sohbet ediyor biz de forumdan bir kaç manyak onları mesaj manyağı ediyoruz ama daha yalnızca Tomris(Belle_hawk) arkadaşımıza cevap verdiler Bir kaç Bsb forumunda gördüm. Bsb'nin yazdığı bütün mesajları eklemişler. Ben de dedim madem biz de ekleyelim. Twitter a üye olmayanlar ne bileyim uğraşamam deyenler burdan yazışmaları görsünler edit: link : http://twitter.com/backstreetboys Arkadaşlar,bence herkes üye olmalı ve özellikle her fırsatta Türkiye adını duyurmalı,kafalarına kafalarına sokmalıyız ![]() hade ha gayret!
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| 8:04 AM Feb 25th, 2008 from web Wow- we're finally in Jakarta! Just yesterday we were in Sydney. Right now we r getting ready for our show tonight. More updates to come! Wow. Sonunda Jakartadayız! Daha dün Sydney deydik. Bu akşamki show için hazırlanıyoruz. Haberler gelecek! 1:44 PM Feb 25th, 2008 from web Brian and Howie just finished doing press for the show. Let me tell u that was exciting. Going to catering to get some food b4 the show. Brian ve Howie show için baskı yapmayı bitirdi(ya da basın toplantısından çıktılar ). heyecanlı olduğunu söylemeliyim.Showdan önce Açık büfeye yemek yemeye gidiyoruz8:11 AM Feb 21st from txt Yo we just got into Puerto Rico! We think this South America tour is going to be nuts. Can't wait to see all our South American fans. It ... Porto Rico ya yeni vardık. Güney Amerika turu deli olacak Güney Amerikalı fanları görmek için sabırsızlanıyoruz. bu...4:47 PM Feb 21st from txt Last night was Brians bday! We surprised him with a cake in his room. He was in his robe and we all barged in singing happy birthday. Geçen akşam Brian'ın doğum günüydü. Odasında pasta ile ona sürpriz yaptık. Bornozuylaydı ve biz içeri dalıp ona İyi ki doğdunu söyledik. 7:37 PM Feb 21st from txt Nick is making some crazy beets backstage in Puerto Rico. Now he's a dancing fool. Oh no! Nick Porto Rico da backstage de delice pancarlar yapıyor. Şimdi aptal! gibi dansediyor.oh hayır!(Beats yazacağına Beets yazmış yani aslında delice çırpınıyor )9:27 PM Feb 21st from web bsbnickchick:Nick I hope you are doing the Panic dance, that is so funny, you are crazy Carter, but we love you! Nick umarım Panic dansını yapıyorsundur.çok komik.Sen deli Cartersın.yine de seni seviyoruz. backstreetboys:I'm about to do the Panic dance at rehearsal right now....WOOHHOO!! Provada Panic dansını yapmaya çalışıyorum!! Wohhoooo!!! 9:28 PM Feb 21st from web chellep66:Wow, never knew Nick liked beets but I know he's working to improve his health so good for him! Wow Nick in pancardan hoşlandığını bilmezdim. Ama sağlığını ciddiye aldığını biliyorum.bu onun için çok iyi. backstreetboys:Haaaaa.....I like beets and BEATS! haaaa... Pancarı da severim çırpınmayı da ![]() 9:56 PM Feb 21st from TwitterBerry Who's coming out tonight? We can't wait to see our sexy Boriquas!! bu akşam kimler geliyor? sexi boriqua?ları görmek için sabırsızlanıyoruz!! 10:21 PM Feb 21st from web TissieTC:how justin looked this morning? ask him what he did last night! lol and laugh at him for me haha Justin bu sabah nasıl görünüyordu? Ona dün akşam ne yaptığını sorun!ve benim için ona gülün haha backstreetboys:we all laugh at Justin all the time! Biz justine hep gülüyoruz! 6:20 AM Feb 22nd from web Tonight's show was amazing. The crowd was electric! We know South America is going to be a blast if it continues like this. bu gece şov harikaydı.Kalabalık çok elektrikliydi..Güney Amerika nın bu gidişle infilak ediceğini biliyoruz. 6:20 AM Feb 22nd from web Oh ya...now it's time to unwind and relax.....maybe hang out in the lobby? Who knows. şimdi gevşemek ve rahatlamak zamanı. belki lobby de takılırız. kim bilir 6:23 PM Feb 22nd from web We've got a day off today!!! Some of us were up late gambling. I'm sure you can guess who that was. Rhymes with BJ. Oh that sounds dirty. Bu gün boş günümüz. bazılarımız kumar oynuyor. kim olduğunu tahmin edeceğinizden eminm. Rhymes Bj ile. Oh bu kulağa kötü geliyor. 6:52 PM Feb 22nd from web POKER and any incarnation of poker! poker ve bir tür poker. 10:41 PM Feb 22nd from TwitterBerry tainanmontalvao:I'm waiting for you guys in Brazil! Sizi Brezilyada bekliyorum çocuklar! (Biz deTürkiyede. noolmuşşş) backstreetboys:we are excited for brazil. We haven't been there is FORVER! You all better come out and remind us why we love it there! Brezilya için heyecanlıyız.oraya hiç gitmemişiz gibi (nasıl bir cümle bu?)Orayı neden sevdiğinizi hatırlatmada iyisiniz. 10:46 PM Feb 22nd from TwitterBerry album is on it's way. We are excited. Hope you r too!! Albüm yolda. Biz heyecanlıyız. Umarız siz de!! 2:50 AM Feb 23rd from TwitterBerry I'm showing Nick and the gang some delicious Puerto Rican food. They really are loving the Mofongo. Yummy! Nick ve çetesine bazı lezzetli Porto Rico yemekleri gösteriyorum. Mofongo yu gerçekten sevdiler.Lezzetli 2:57 AM Feb 23rd from TwitterBerry Oh no....Nick ust ordered the BAnilla flan. I think he meant VANILLA flan. Oye! Oh Hayır! Nick Banilla flan ısmarladı.Sanırım Vanilla flan demek istedi.Oye 3:05 AM Feb 23rd from TwitterBerry we just ordered the quarto leche. Can you say DELICIOUS? Quarto Leche ısmarladık.Lezzetli midir? 5:16 AM Feb 23rd from TwitterBerry Hooka Time! Nargile zamanı 5:48 AM Feb 23rd from TwitterBerry howie, josh, leigh and jenn are hooka time. Yippee! Howie,Josh,Leigh ve Jenn nargile içiyor.Yippe 7:21 AM Feb 23rd from web What does everyone want to know about Brian?? He's alive and kicking...one year older. Herkes Brian hakkında ne bilmek istiyor. Yaşıyor ve gayet iyi...Bir yaş yaşlı 7:31 AM Feb 23rd from web frontlinerocker:on a different note, lets hear a random fact about AJ. Please? Aj hakkında bilinmedik bir şeyler duysak?lütfn backstreetboys:Random fact about AJ- he is a peeping tom! Aj hakkında bir gerçek-o bir dikizci(isterse beni dikizleyebilir.sorun yok )7:31 AM Feb 23rd from web backstreet :Did Nick throw up the Banana Flan? Nick Banana Flan ı kusmadı mı? backstreetboys:Nick ended up eating the oreo cheesecake and it was GOOOOD Nick oreo cheesecake ini bitirdi. ve iyiydi.. 7:32 AM Feb 23rd from web sofdlovesbsb :not what we want to know about Brian,we want to know where he is and while your at it where's AJ.lmao Brian hakkında bunu bilmek istemiyoruz.Biz,sen Aj ile twitterdayken onun nerde olduğunu bilmek istiyoruz. backstreetboys:Brian is chillaxing in his room.....i'm sure sleeping and resting for out long trip tomorrow. He'll twitter tomorrow. Brian odasında bişiy yapıor Eminim yarınkı uzun yolculuk için dinlenip,uyuyordur.Yarın twitter a yazacak.2:28 PM Feb 23rd from web What is all this stuff about a burrito? It's making us hungry! Burrito ile ilgili bu kadar olay nedir?Bizi acıktırıyor 2:57 PM Feb 23rd from web scubadvr88:did you guys ever sleep? I just woke up lol. Siz çocuklar hiç uyumadınız mı? Ben daha yeni kalktım backstreetboys:We are MACHINES...we NEVER sleep....must keep fans updated all day long...that is our mantra! Biz makineyiz.asla uyumayız.fanlara bütün gün haberler vermeliyiz.bu bizim mantramız! 3:39 PM Feb 23rd from web For everyone on LD, Leigh WASN'T smoking hookah. Come on now! She was just hanging out and we didn't even blow the smoke near her. HD Leighden herkese. Leigh nargile İÇMEDİ.hadi ama. Sadece bizimle geldi ve onun yanında duman bile üflemedik. 4:08 PM Feb 23rd from TwitterBerry soruyu soran kişi maalesef üyeliğini silmiş backstreetboys:No, but I should have and now I won't unless he's there. I should learn to take advice from my youngers. ~AJ Küçüklerimden tavsiye almayı öğrenmeliyim. 4:08 PM Feb 23rd from TwitterBerry Berna(nicklover):have you ever been to Turkey?you thinkin bout coming?lol anyways,i'll go Portugal or Ireland,so i'll c u on the next tour! ![]() Hiç Türkiyede bulundunuz mu?Gelmeyi düşünüyor musunuz? herneyse.Portekiz ya da İrlandaya gideceğim.gelecek turda orada görüşürüz. backstreetboys:We LOVE Portugal! Portekizi seviyoruz. kız size portekizi sevionuz die mi sordu beeeeee!!!! 4:57 PM Feb 23rd from TwitterBerry we r finishing up recording. Still got some great songs to record, then we can figure out singles! U ready? BL, that's right! Kayıtları bitirdik. Hala kaydedilcek harika şarkılar var.böylece single ları düşünebilriz. Hazır mısınız? Brian Littrell Doğru! 4:59 PM Feb 23rd from TwitterBerry tomris(bellehawk): I'm askin this for my friends in BSB Turkish from as I have lost my faith longtime ago. Will you ever plan to come to Turkey Bunu arkadaşlarım ve BSB TURKIYE FORUMLARI adına soruyorum. Çok uzun zaman önce umudumu kaybettim. Hiç Türkiyeye gelmeyi Planlıyor musunuz? backstreetboys:don't lose the faith. We will make it out there. Umudunu kaybetme. Geleceğiz hayde innnşallaaah ![]() 5:19 PM Feb 23rd from TwitterBerry BDFMgirls:..... backstreetboys: bom dia lindha mininhas do Brasil. Bejos. İyi günler 5:49 PM Feb 23rd from TwitterBerry Boarding our flight. I just switched seats with Jenny so I can sit next to AJ. I'm going to bug him.....he has no idea! Nick Uçağa biniyoruz. jenn ile koltuk avındayız. böylece ben Aj in yanına oturabileceğim.Onu kızdırıcam.Hiç bir fikri yok.Nick 11:59 PM Feb 23rd from TwitterBerry Now I'm sitting next to Jenn....watch out! Hahaha! -Nick- Jenn in yanında oturuyorm. İzleyin.haha. Nick 12:00 AM Feb 24th from TwitterBerry ermazingtacos :...(profili kapalı) backstreetboys:we got a picture of them! Crazy chicas! Resimleri var. Deli Meksikalı-Amerikalı kadın ya da kız lar ![]() 6:48 AM Feb 24th from TwitterBerry OMG- Lima, Peru is crazy yo!! Hundreds upon hundreds of you at the airport. Wonder how the rest of the tour is going to stack up! Viva Peru! Aman Tanrım! Lima,Peru delisiniz! Binlercesi Hava limanında. Merak ediyorum turun geri kalanı nasıl yığılacak? Viva Peru 6:50 AM Feb 24th from TwitterBerry aleskywalker:... (profili kapalı) backstreetboys:who should be my vice president?? Brian Başkan yardımcım kim olmalı? Rock 6:54 AM Feb 24th from TwitterBerry erikabrokx3 : .. (profil kapalı) backstreetboys:I'm right here!!! I'm twittering. This thing is funny! Brian Buradayım Twittera yazıyorum. Bu şey eğlenceli. Brian 6:56 AM Feb 24th from TwitterBerry sofdlovesbsb:What are your Plans for today in Peru?Will you be doing some sight seeing and or going shopping?or eating some Ice Cream?lol Peru da bugün planlarınız ne?Manzara mı izleyeceksiniz,alış veriş mi yapacaksınız?Ya da Dondurma?? backstreetboys:there is no sleep. Remember we are machines. uyumak yok. unutmayın biz makinayız. 7:51 AM Feb 24th from TwitterBerry Guess what girls....seems like Fred will be bringing back Tales of the Backstreet. Bigger and better! Watch out. Tahmin edin noldu kızlar. Fred Backstreet'in kuyrukları'nı geri getirecek gibi. Daha büyük ve İyi. İzleyin. 8:02 AM Feb 24th from TwitterBerry samantha1223 :is AJ not feeling good.. is that why he is not with you guys? Aj iyi hissetmiyor mu? Bu yüzden mi sizinle değil? backstreetboys: I'm sitting in my room with Jenn pondering opening my own Twitter account, because the word twittering is funny to me. AJ Ben Jenn ile odamda oturuyorum,kendi twitter hesabımı açmam üzerine düşünüyoruz.twittering sözcüğü benim için komik-aj 7:55 PM Feb 24th from TwitterBerry The machines ran out of battery last night, but we r recharged and out and about in Lima doing some sightseeing. Well everyone minus AJ. Boo Geçen akşam makinelerin şarjı bitti ama şarj ettik ve Lima da biraz manzara izlemeye çıktık. 7:57 PM Feb 24th from TwitterBerry jennavas :Where's Baylee??? he's on tour or at home??. He's so cute and funny... It would be a blast seeing him on stage with you Baylee nerde? Evde mi turda mı?Çok tatlı ve komik. Onu sahnede seninle görmek harika olur... backstreetboys :He's home with Mommy....can't wait to see them. B Evde annesiyle.Onları görmek için sabırsızlanıyorum..B 8:01 PM Feb 24th from TwitterBerry SwayShay :where is AJ? Sleeping in AGAIN? ha-ha! Aj nerde? Yine mi uyuyor? backstreetboys:Yes, how'd you guess?? Haha....freaing AJ. Evet.Nasıl tahmin ettin? 9:27 PM Feb 24th from TwitterBerry We are at some Inca ruins. Holla! İnka harabelerindeyiz.Holla 9:39 PM Feb 24th from TwitterBerry anacarolinalima:Hey, Nick, are you still taking portuguese classes with Jenn?? Hey Nick hala Jenn ile Portekizce dersleri yapıyor musunuz? backstreetboys:Jenn is teaching us all some Portuguese! Jenn hepimize biraz Portekizce öğretiyor 9:41 PM Feb 24th from TwitterBerry Nobody_eva :can you put the pics somewhere later?? I wanna see them! Bir ara resim koyar mısınız?Onları görmek istiyorum backstreetboys:we are trying to post pics right now but the network isn't strong enough. We'll try to post some when we get back to the hotel. Resim postalamaya çalışıyoruz şu anda ama network pek iyi değl. Otele döndüğümüzde resim göndermeyi deneyeceğiz. 11:13 PM Feb 24th from TwitterBerry We're tired. That Inca excursion was awesome, but entailed a lot of walking. Time to grab some delicious food. Where should we go? yorulduk.İnka gezisi harikaydı ama çok yürüdük.Güzel birşeyler yemek vakti. nereye gitmeliyiz? 11:19 PM Feb 24th from TwitterBerry farbenfroh:What about some burritos.. again? ... But I would rather recommend some thai food.Yeniden Burritaya ne dersiniz? Ama ben yine de Thai yemekleri tavsiye ederim. backstreetboys:Again with the burritos. Oh my. Yine Burrito?Oh tanrım.. 11:28 PM Feb 24th from TwitterBerry Torontonian_Fan:have some spicy food... find out who can tolerate it the most haha security & everyone included please! Baharatlı birşeyler alın.güvenlik ve herkesin dahil olduğunu kabul edebilen bir yer bulun lütfen. backstreetboys:Nick says the entire thing, Brian liked picking at the bones and Howie, he's excited about grubbing right now!! Nick de aynı şeyleri söylüyor.Brian mızmızlanıyor (aje sanırım)ve Howie o da yemek yemek konusunda çok heyecanlı. 12:13 AM yesterday from TwitterBerry Mmmmm.....Pisco Sours! Said in Homer Simpson style- HD + BL mmm pisco sours. Homer Sipson tarzında söyle.Howie-Brian 12:19 AM yesterday from TwitterBerry IzzySc:what do you think about the drama llama? has it followed you to Peru? Drama Llama hakında ne düşünyorsunuz? Sizi Peruya kadar izledi mi? backstreetboys:Beautiful, Hot, Crazy, Historic, Humid!!! Güzel,sıcak,Tarihsel,nemli 2:31 AM yesterday from TwitterBerry Ceviche Time!! HD, Brock and Nick Ceviche(Bir çeşit marine edilmiş balık)zamanı.Howie,Brian ve Nick 3:32 AM yesterday from web Check it out- http://tinyurl.com/b66abg 3:34 AM yesterday from web calindinha:Someone could give us news about AJ? he is so quiet. Biri bize Aj hakkında haber verebilir mi? O Çok sessiz. backstreetboys:AJ is getting a massage....he is very relaxed right now. Maybe too relaxed? Masaj yaptırıyor.Şu anda çok sakin.Belki de çok sakin. 3:38 AM yesterday from web barbie31088:Holy crap!!!! That's amazing!!! Who was filming? Vay canına.Harika. Kim kaydediyordu?(limadaki videodan bahsediyor.) backstreetboys:Jenn was filming! She got engulfed by the crowd cause she's so tiny. It was hilarious. That's why u hear her saying OMG OMG Jen kaydediyordu.Kalabalık tarafından yutuldu çünkü çok zayıf. çok gülünçtü. bu yüzden sürekli Aman Tanrım dediğini duyuyorsunuz. 3:41 AM yesterday from web miss_nanabreath:profili kapalı backstreetboys:Nick is working out....working on his fitness...get it? Nick çalışıyor.Vücut çalışıyor.Anladın? 3:42 AM yesterday from web Let's see if Brazil or any of the other SA countries can beat that....only time will tell! Brezilya ya da diğer Güney Amerika ülkeleri bunu yenebilecek mi göreceğiz.Zaman gösterecek. 3:45 AM yesterday from web hollybird:oh boy, that sounds like a challenge.. be safe boys.. have fun out there. can't wait to see more clips!! whats up ya'll? Bu bir meydan okuma gibi.Güvende olun çocuklar,orda eğlenin.Başka clipler görmek için sabırsızlanıyorum. Naber? backstreetboys:it IS a challenge. Bring it ladies. we are so excited to b down here and we are excited u all are excited. Does that make sense? Bu bir meydan okuma. Hadi bayanlar. Burda olduğumuz için çok heyecanlıyız ve siz heyecanlandığınız için de heyecanlıyız.Bu birşey ifade etmiyor mu? 3:54 AM yesterday from TwitPic http://twitpic.com/1of10 - The boys at sunset after our long day of sightseeing! Çocuklar uzun geziden sonra gün batımında Who wants an album update? Kim albümle ilgili haber ister? We just heard the Max Martin song and it sounds amazing! Maybe we'll play you 10 seconds on Say Now..who knows. Yeni bir Max Martin şarkısı duyduk ve sound u harika. belki bir 10 saniye Say now da çalabiliriz. Kim bilir. BIGGER is the name of the song. Şarkının adı Bigger 5:45 AM yesterday from TwitterBerry Can you believe I'm eating again?? Howie Yeniden yemek yediğime inanabilir misiniz? 6:18 AM yesterday from TwitterBerry we are eating Loma Saltado! Loma Saltado yiyoruz about 22 hours ago from web Time to get gussied up to do press. Today is going to be a long day. We go on late in Lima, but are so excited to rock your pants off!- AJ Basın toplantısı için hazırlanma vakti bu gün uzun bir gün olucak. Lima ya geç gideceğiz.. ama çok heyecanlıyız. burdan sonrasını tarihsiz vericem çünkü bilmem kaç saat önce falan dio ![]() http://twitpic.com/1orj7 - Press conference time! konferans zamanı http://twitpic.com/1oshk - Fun during press time! konferans sırasında eğlenirkene ![]() LtnUltiHaxer:does Jenn really consider herself a manager because whoever likes helpless when she smiles should jump off a cliff Jenn gerçekten kendini yönetici olarak mı düşünüyor çünkü Helpless When she smiles i her kim severse uçurumdan atlamalı. backstreetboys:Why do you assume Jenn likes Helpless when she smiles? Jennin Helpless when she smilesı sevdiğini nerden çıkardın? ForeverRebel:Could you tell us more about the song "Calling Out To You?" Or "Do It All Over Again?" How was it working with Ne-Yo? "Calling Out To You?" yada "Do It All Over Again?" şarkılar hakkında birşeyler söyleyebilr misiniz? Ne-yo ile çalışmak nasıldı? backstreetboys:We haven't worked w/ Neyo, but we r about to cut a song that he wrote on. Looking forward to doing that in April Ne-yo ile daha çalışmadık. ama yazdığı bir şarkıyı kullanabiliriz. Nisan da bakacağız. ForeverRebelHow many songs of the ones recorded so far for the new album were penned by you (as a group or individually)? Yeni albüm için sizin yazdığınız kaç şarkı kaydettinz?(grup yada birer birer) backstreetboys:Howie and I wrote on a song, but we haven't recorded it yet. Most are songs by other songwriters. Howie ve Ben şarkı yazdık ama daha kaydetmedik. Çoğu şarkı başka yazarların KTBSPAforever:What's this guy saying? HWSS is a beautiful song! Great video too, it felt really personal Keep it up fellas!Bu adam neyden bahsediyor?Helpless When She Smiles güzel şarkı.ve harika video,çok özel hissetiriyor. değerini bil backstreetboys:Ya, that guy wants people to jump off cliffs because they like a song....we're confused! Bu adam insanların o şarkıyı sevdiği için uçurumdan atlamalarını istiyor. Şaşırdıkk ![]() ![]() Jami2523:who's the "I" hahah Nick, Brian or Aj?! ben kim? Nick,Brian ,aj? backstreetboys:Brian...hahah..i'm sorry, this initial thing is killing us. Brian. haha özür dilerim. bu sonunda isim belirtme olayı bizi delirtiyor. ukwildcatsfan :Could you tell us more about the Max Martin track? Max martin şarkısı hakkında birşeyler söyleyebilir misiniz? backstreetboys:We are trying to get u guys a snippet of Bigger, but there are some hoops we need to jump thru. Trying to figure it out. Size ufak bir parça dinletmeye çalışıyoruz. ama aşmamız gereken bazı şeyler var. halletmeye çalışıyoruz. cilia0810:do you have any idea when the new album will be released?! Yeni albüm ne zaman bir fikriniz var mı?(tabe var adamlar yapıo albümü D ![]() backstreetboys :We r hoping this summer. Hope to record rest of March & all of April and hopefully be done by May...but we need great music 1st! Bu yaz olmasını umut ediyoruz. Martın geri kalanını,nisanın tamamını kaydederek geçireceğiz ve Mayısa kadar tamamlamayı umut ediyoruz. Harika müziklere ihtiyacımız var. bsbgirl42:Can you tell us anything about the new album? Is there a lot of uptempos, or ballads..or a mix of everything? Bize yeni albüm hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? yüksek tempolar var mı? ya da ballads.ya da hepsinin karışımı mı? backstreetboys:We are trying to get as many tempo records as possible. You know we love to dance. Even tho we are getting old. Haha...B mümkün olduğunca çok tempolu parçalar almaya çalışıyoruz. Dans etmeyi seviyoruz,biliyorsunuz. yaşlansak bile .D Brian OMG Peru!!! You guys are NO joke. Aman Tanrım Peru. Siz çocukların hiç şakası yok http://twitpic.com/1p6aj - Prayer circle before the show in Peru! Dua çemberi Peru showu öncesi about 8 hours ago from TwitPic Konser vakti Bu nedenle Jenn alıyo telefonu (telefon dedim çünkü twitterberry den atılmış mesajlar )Jami2523AJ did you rock the pants off of them?! hehe! ![]() Aj pantalonları çıkarttırdı mı? backstreetboys:AJ is currently rocing their pants off!! Şu anda çıkarttırıyor it's Jenn right now while the boys are on stage. Howie is speaking sexy spanish at this moment. Çocuklar sahnedeyken, benim Jenn. Howie Sexy ispanyolca konuşuyor şu anda. yup show just started. Howie's doing his solo salsa dancing! Evet show yeni başladı. Howie solo salsa dansını yapıyor BSBSavedMyLife:so wishin i could see the panic dance tonight Bu akşam Panic dansını görmeyi dilerdim backstreetboys:ill let everyone know when panic comes on and we can do the dance together Panic çıktığında herkese haber vereceğim böylece beraber Panic dansı yapabiliriz. right now they are singing More Then That!!! Don't give lonliness a chance...howies on right now! Şu anda More than that i söylüyorlar. Yalnızlığa şans vermeyin...şu anda Howie Guess what they are singing now??? Tahmin edin ne söylüyolar şu anda AwesomeArianna :how large is the crowd there? Orası ne kadar kalabalık? backstreetboys:14,000 people! 14000 kişi Spanish Eyes!! singing trouble is right now TissieTC :maybe its incomplete thats why ur not here?... i dont remember the order.. i suck. Belki de Incomplete dir,bu yüzden burda değilsindir.Sırayı unuttum berbatım. . backstreetboys: I love Incomplete. It's such a powerful song. Oh and OF COURSE Panic. Incomplete i severim. çok güçlü bir şarkı. ve tabi Panic soruyu bulamadım ![]() Sanırım konserde şarkılar aynı sırada mı diye sormuşyes, same order. Just sexier. Here comes AJ. Doing his crazy Drive By Love. Oh oh oh! Evet aynı sıra. İşte AJ. Çılgın Drive By Love. I'm at the sound board. Ses panelindeyim. AJ is grinding the floor. Interesting. Aj yerleri dövüyor. Enteresannn ![]() Girls it's PANIC time. Do your dance!! Kızlar Panic zamanı. Dansınızı yapın I'm not immune to the PANIC! I'm dancing- hope you r! Ben de muaf değilim. Dans ediyorum. umarım siz de Justin is taking videoo. Kinda. Ha. Justin video çekiyor. Welcome Home is on! kaisa_kaos : well, I guess that's all the updates we'll get?...THANK YOU SO MUCH JENN! You're the best! ![]() Evet,sanırım bütün gelişmeleri aldık. Sağol Jenn. Bir tanesin backstreetboys:oye- I had to work ha! Evet.çalışmalıyım ha! samantha1223 :Jenn they did not do lollipop kisses right? Jenn lollypop kisses yapmadılar değil mi? backstreetboys:no lollipop kisses here. Too hard! Lollipop kises yok burda. çok zor the call right now encore time of course. I'm here to serve you ladies! Elbette. Size hizmet için varım hanımlar end of the concert ![]() Wow. We almost killed a lot of Peruvian people. They were attacking our car and we almost ran over a whole lot of you. Nerdeyse Perulular tarafından öldürülüyorduk. Arabamıza saldırdılar ve nerdeyse yoldan çıkacaktık Q is acting a fool. We are racing cars right now! They are winning Q aptal gibi davranıyor. arabayla yarışıyor şu anda. onlar kazanıyor. We are home safe. Q's car won the race. We are resting tonight. We have a long travel day tomorrow! Güvendeyiz. Q yarışı kazandı. bu akşam dinleneceğiz. yarın uzun bir yolculuk var
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Nilo süpersin ya Bu arada link bu arkadaşlar ![]() http://twitter.com/backstreetboys dün Brian onlinedı baya,yeni albüm hakkında baya soru cevapladı,hatta bi tanesinde,"dans parçaları olmasını istiyoruz,dans etmeyi ne kdr sevdiğimizi biliyorsunuz,yaşlansak bile..haha..B yazmıştı..Ne-Yo'yla çalışmadklarından bahsetti..Turnedn sonra Mart ayının geri kalan bölümünde,ve Nisan'ın tamamında stüdyoda olacaklarmış..Yazın çıkarmayı planlıyorlar albümü,ve en iyisi olsun istiyorlar tabii ki de!Ki öyle olucak ![]() Lima konseri sırasında da asistan Jenn arkadaşımız,kulisten bağlandı twittera..Ve neler olup bitiyor an be an paylaştı..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| allahım sana geliyorum:WOT: wuhuuuuuuuuuu:looo: onlar buraya gelsinde :love: gelsinler sadece bunu düşünebiliyorum bu haberi aldığım zmn allahım kendimi düşünemiyorum bilem kim ilir ne manyaklıklar yaparım he:haha: |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
çıldırtma beni messyy.. twitterda hiç bööle diil bi saat uraştık burda biz ![]() nesse..ilk mesajı düzeltiorm hepsi bir arada olsn ![]() ![]() edit: sevgili bernacım,tomriscim,dayıcım seçilim artık başkakimler kimler çeviri isteği olursa ben karışmıorm bilginize ![]() çeviri istememenin değişik bi yolu işte :d
| | |
| | #10 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
ellerine sağlık Nilcim,harikasın,valla ben bile o mesajları buraya kopyalarken canım çıktı,sen bi de soruları yazmışsın,araya yorumlar katmışsın,helal olsun :20:kendi adıma söyleyeyim,eğer bu cümlelerden çeviri isteği olan olursa bana pm atabilir,ya da buraya da yazabilir tabii ki de
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |