![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
arkadaşlar belki biliyorsunuzdur Justin,Bsb'nin fanclub fotoğrafçısı hem de vip sorumlusu soundchecklerde.Dün gece facebookta online gözüküyordu ben de İstanbul'un This Is Us turnesinin Asya tarihlerinden biri olup olmadığını sordum.Normalde cevap vermediğinden ben de beklemiyordum fakat, "henüz kesin değil" cevabını aldım Bence bu demektir ki,ortada Istanbul konseri meselesi dolanıyor haydi bakalım hayırlısı ![]() az önce twitterda Leighanne soruma cevap verdi; -Bsb'nin bu turnede Istanbul'a gelip gelmeyeceğini biliyor musun? -emin değilim???Brian da bilmiyor. (dikkat ettiyseniz Justin de Leighanne de "not sure" u kullanıyorlar..) Brian,Frankfurt soundcheckinde Yunanlı arkadaşımla knouşmuş ve 3 yıldır yunanistana gelmeye çalıştıklarını ama bir türlü gelemediklerini söylemiş!Televizyon ve radyolara istek yapın sürekli demiş
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (26-Kasım-2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Arkadaşlar Bildiğiniz gibi,Bsb'yi Türkiyeye getirtebilmek için pek çok girişim var. Backstreet Boys'un Türkiye hakkında söyledikleri,bizi ümitlendiren haberler gibi haberleri bu başlık altında yazacağız. Özellikle Berna'nın bu konuda çok haberi var ama bir kaç cümlelik haberler Chatte kaynadı gitti. Bunları Burda topluyoruz.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
acep yunanistan ne kadar istek yaptıda 3 yıldır gelmeye çalışıyorlarmış bizim burakiler kadar çaba sarf etmişlermi merak ettim ![]() harbi çaba sarf etmişlermiyahu merak ettim harbiden ;of ya ilk bize gelmeden gitmesinler yunanistana ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| iyi olmuş bu başlık. chatte söylenince arada kaynayıp gidiyo. yunanistan'a yüzerek giderim gelirlerse ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Alıntı:
![]() Bir tane konser bulamazken , 2 tane hayal ettirip heveslendirme insanı yaa ==))))
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |