Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-Kasım-2008, 14:12   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart Backstreet Boys vs Nsync

ARKADAŞLAR BURDA GERÇEKDEN DİKKATİMİ ÇEKEN ÇOK ŞEY OLDU BUNlar NE KADAR DOĞRU Bİ BİLGİNİZ VARSA BU KONU HAKKINDA BİŞİLER YAZARSANIZ SEVİNİRİM :muhahaha:

NSYNC BSB den bikmis....piyasaya ciktiklari ilkgünden beri hep BSB le karsilastirmaktan SIKILAN nsync uyeleri BSB nin kendi satis rekorunu kirmalari icin elinden geleni yaptiklarini solemis... Bikere BSB nin yeni albumu artik pekte pop kategorisine konulmiycak.. Ve ayrica Kasim 21 de cikacak Black & Blue ardindan hemen 2 ay sonra Subat ta NSYNC kasedi cikiyo... Karari siz verin kim kimi cekemiyo acaba????

Aslinda hersey en basta guzel gidiyodu... Backstreet Boys ikinci kasetini cikarmis ve tum dunyada buyuk bir basari elde etmis "Millennium" icin de calismalara baslamisti.. O sirada Nsync te daha yeni ilk kasetini cikarmisti... Iki grupta Jive Records a bagliydilar.. N'sync ilk kasetinde istedigi basariya ulasamadi.. Ama onlarda sabrettiler.. BSB de ilk kasetini cikarttigi zaman basarili olamamisti zaten... Iki grup arasinda mukemmel bir dostluk, arkadaslik basladi.. Oyleki heryere bir takim halinde gidiyolar ve bu takima da "N'STREET" adini verebiliyolardi... Sonunda Backstreet Boys un bekledigi kaset cikti.. Ustelik 1 sene kadar erken.. Amerika Billboard listelerine DIREK bir numaradan girmeyi basardilar... 40 milyon dolar kadar parayi ceplerine koydular.. Bunun yani sira inanilmaz bir hayran kitlesine sahip oldular... Ve Britney cikti piyasaya... Jive Records tamamen bu iki isimle ilgilendi... Artik N'sync lafini cogu yerde duyamaz olduk... Hatta bazi kisiler N'sync in yeni cikan bir grup oldugunu dusunuyorlar...
N'sync BSB ile arakadas kalmaya devam etti... Ama saniriz bi yandan da kiskancliktan ölüyolardi.. Cunku yaptýklarý, giristikleri her iste Backstreet Boys ustunluk kazaniyordu.. MTV, Grammy, Billboard vb.. müzk odullerinde kazandiklari öduller, tum bir AMerika onunde yapilan basketbol macinda yenmeleri Nsync i uyuz etmeyi basardi... Ve bu dostluk N'sync in Jive Records yaptigi inanilmaz bir teklifle SON buldu :
" YA ONLAR YA BIZ" ......
Jive Records aptal diildi tabiki... Onca basariyi , parayi birakamazdi.. Cevabi hic dusunmeden "Tabiki ONLAR" oldu...
Ama N'sync in bagli oldu Jive Records dan ayrilmasi imkansizdi hem 5 kasetlik yapilan bi sozlesmeleri vardý hemde ayrildiklari takdirde onlarda olmayan ama odenmesi gereken bir tazminat... Jive den onlara gelen fikir ise, "BSB nin kendine ait bir müzik tarzý, stilleri var... Bu yuzden bu derece basarililar. Sizde kendiniza ait bir tarz belirleyin ve sizde basarili olun" oldu.. Fakat N'Sync bu öneriyi dinlemedi ve BSB yi taklit etmekle ise basladi...
Basta Justin normal kiyafetlerden basketbol ve futbol formalarina donus yapti, grubun en kucuk uyesi oldugunu her firsatta soledi.. Sonra Chris saclarýný kirmizi-sari-siyah vb.. boyatarak "KARIZMA" yapmaya caliti... Herkes bol giyinirken Lance daha dar giyinmeye basladi.. Joey Howie ye olan benzerligini on plana cikarmaya basladi... JC ise her konserde Brian in (ozellikle yüz) ifadelerini calmaya basladi ve saclarini onunkiler gibi kestirdi... Gorunusleri tamamen degismisti N'sync grubunun... Sira BSB nin sarkilarina ve muzigine geldi...Muziklerinin ritmi BSB ninkine coooook benzemis sarkilarda sozler ve adlar ayni olmasa bile ayni konulari isler olmustu..(Bye Bye BYe-Don't Want You Back, It's Gonne Be Me-The One)
Sonunda onlarda kaset cikardilar ve gercekten buyuk bir patlama yarattilar... BSB nin cikarttigi yeni bi single ardindan hemen onlarinkiler geldi... MTV müzik odullerinde BSB aday bile olmazken 2 odul aldilar.. (BSB 5 tane almisti )
Evet iste hepsi bu... Aslinda bunlari okuduktan sonra biraz düsününce kazandiklari basarinin aslinda tamamen BACKSTREET BOYS un hakki oldugunu dusunuyoruz....

HE BİDE LİNK VERİYİM :dirol: http://www.hefirstlovedus.com/perfec..._vs_Backstreet
roeray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 14:23   #2 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yazı bana çok inandırıcı gelmedi doğru mu kesin bilmiyorum ama bildiğim tek bir olay var nsync'den ileri derece de nefret ediyorum çok başarılı olmasına rağmen justin'in tek bir şarkısını bile tamamını dinlemedim,JC'nin kesinlikle bir daha bsb ile çalışmasını da istemiyorum ama herşey e rağmen benim kabul ettiğim tek bir olay var o da bsb ne kadar büyükse nsync de o kadar büyüktür bir de son olarak şarkıların birbirine benzemesi normal onlarda rami-max martin-dennis pop ile çalıştılar bildiğim kadar'ı ile o yüzden benzemesi gayet normal bence
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 16:11   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende sevmem nsuck ı hatta nefret ederim. ama yine de yazı pek bir kişisel geldi.
Alt 07-Kasım-2008, 17:18   #4 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iki grubun da kabul ettiği birşey varsa o da onlarn bir babanın iki evladı olduğu.. Ama kimse önüne geçemedi bu savaşın.. Ben de nsync den nefret ediorm. Nstink Nsuck... Nefret ediorm ifrit oluorm dağıldılar kurtulduk.. Sanırsam bu bayaa eski bir yazı. O zamanlar ben de bööle pek çok yazı yazmıştm ..
daha geçen gün lance in bi röportajına rastladm. bi ay kadar önce.. nsync dağılmadı yeni albüm yapmayı düşünüorz die.. yane gene hortlamasın da...
geçen dikkat ettm de: bsb de it's gotta be you,nsync it's gotta be me.... bsb get another boy friend,nsync girlfriend...
yazmicem yaa sinirleniorm hepp!!

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 20:31   #5 (permalink)
Fan Club Moderatörü

evet bu siteyi vakti zamanında bende bulmuştum ve bu yazıyı bende okumuştum. aynı şekilde bende nefret ediyorum bu nsuck tan bööö gereksiz insanlar :6: özellikle bye bye bye ve don't want you back şarkılarının benzerliği benimde dikkatimi çekmişti. öf neyse gereksizler ya amannn :angry:

You know you love me, xoxo, gossip girl!

ChAoS@yeal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 20:36   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

bye bye bye superdı valla ama bsb yı tek gecerım saygılarımla ...

BASİLİSK

Saygılarımla ...
bsb_grgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 20:44   #7 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şu bye bye bye'ı başka sevenlerde olabilir size kevin'ın bir videosunu hatırlatmak isterim kevin'a bende katılıyorum bu video da

http://rapidshare.com/files/16159363...12_00.rar.html sadece 160kb 9sn'lik bir video
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 20:51   #8 (permalink)
Backstreet's Back!

nsuck ölmüş bitmiş ruhuna el fatiha bence.Bsbye rakip olsun die yaratıldıkları için hep taklitçi olarak kalcaklar çünkü öleler.Joey bi ara ztn bsb'ye yapışmıştı belkide bsbde olmak istiodu ama geçmiş ola:d Nsuck grup gibi diilde ztn justin we tayfası gibiydi.Hyatta birleşmezler en azından justin orda olmaz
Alt 07-Kasım-2008, 21:57   #9 (permalink)
Backstreet Boys Türkiye

Chonk Vandelay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nsync'in kendisini sevmem.
Ama güzel şarkıları var. BSB gibi tüm şarkıları çok iyi olmasada, albümlerinde elle tutulur şarkılar mevcut. Ben şahsen dinlemekten zevk alıyorum o şarkıları hala.

Ancak kendileri hiç bir zaman bir Backstreet Boys olamadılar, sadece çabaladılar.
Artık olamayacaklarda.

Chonk Vandelay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Kasım-2008, 22:52   #10 (permalink)
Aktif Üye

evet hepinize katılıyorum ama ben bu yazıda yazanları yıllar önce sanırım number one tv de görmüştüm.. tam hepsi doğrumu bilmiyorum ama böyle bişeyin olduğunu hatırlıyorum özellikle jive records ve nsync arasında olanları .. bu bi rekabet çok doğal böyle şeylerin olması zaten nsync tamamen ticaret amaçlı bi grub ki; nsync de sesi eleştirmenler tarafından eleştirilmeyen tek isim JC'di yane sesi kaliteli olan tek isimdi justin deseniz kedi gibi bişi yaw 3 TANESİDE geçmiş arkaya dans ediyo ben böyle topluluğa tam anlamıyla müzik grubu ne yazıkki demem ARKADAŞlar :S ama hakikattende sevdiğim şarkıları var eeee arkalarındada timbland gibi bi isim var yıllardır napalım
roeray isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil