![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
| YAW BEN BUNU ÇEVİREMEDİM ARANIZDA ÇEVİRİCEK VARMI BURDA Bİ KAÇ İSİMDEN BAHSEDİYO !!! [UPDATE: An earlier version of this post incorrectly indicated that Kevin Richardson would be on hand as part of Total Finale Live. Buzzworthy apologizes for any confusion this misinformation may have caused.] Wake up, Backstreet fans! In less than a month from now, Backstreet Boys — the band that’s synonymous with O.G. TRL, stark-raving mad fans, lockstep dance moves and synchronized sultry stares — will return to TRL! Way before the Jonas Brothers bit us with their lil “Lovebug” and had all of Times Square “Burnin’ Up,” Backstreet Boys laid down the law of love, imploring girls around the world to “Quit Playing Games (With My Heart).” And on the bittersweet TRL finale on Sunday, November 16, Backstreet Boys will perform live again on the TRL stage, one last time before the TRL lights go dark forever. (Sniff!) Also, don’t miss performances by Fall Out Boy, Beyonce, and Ludacris, and appearances by Mariah Carey, Nelly, Snoop Dogg, Benji and Joel Madden, Fred Durst, Jonathan Davis of Korn and more! Carson Daly himself will be there, along with Damien, Lyndsey, and a motley crew of TRL and old-school MTV alum — like Quddus — will be stopping by. Check out two classic Backstreet Boys videos and watch more BSB videos here — Backstreet’s (almost) back, y’all! LİNK DE VERİYİM BARE :dirol: http://buzzworthy.mtv.com/2008/10/28...he-trl-finale/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
16 kasım pazar günü mtv'nin ünlü programı trl, onuncu (ve sonuncu ) yaş özel programıyla yayın hayatına veda ediyor, dolayısıyla bu geçen on yıl boyunca trl'i trl yapan çoğu sanatçı orada olacak.. başta bizimkiler olmak üzere, ve bir canlı performans gerçekleştirecekler.. bu arada en başta da, daha önceki haberlerde kevin richardson'ın da orda olacağına dair yanlış bilgi verilmiş, onun için özür diliyor..olasılıklar hakkında kafa yormak gerekirse.. bundan seneler önce trl 1000. programı ve trl ödülleri programı yine bugünlerde yaşanmak üzere olduğu gibi, peşisıra yayınlanmıştı.. trl 1000. programda nsync 1. olmuştu,trl ödüllerinde ise bsb 1. olmuştu.. tarih tekerrür eder mi bilinmez ama, bu programda da trl'in gelmiş geçmiş en iyi grubu ya da en iyi şarkısı gibi bir geri sayım yapılacağı kesin ve bsb'nin bu sefer birinci olma şansı daha yüksek, malumunuz geçen günkü trl'de bsb 2., nsync 1. olmuştu, sıra bizde.. hadi bakalım hayırlısı..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
en azından mtv'nin burada hakkını yemiyelim saygılarını göstermişler ve son program a davet etmişler bsb'yi keşke verdikleri haber de doğru olsa idi de kevin da son program a katılıyor olsa idi ama neyse mutlaka adı en azından geçecektir,trl bitmesine aslında üzüldüm ne kadar son zamanlarda hiç izlemiyorda olsam bir zamanlar deli gibi takip ederdim her güzel şeyin olduğu gibi trl'in de bir sonu gelmiş demek,bir de en çok merak ettiğim olay benji madden ile nick carter arasında nasıl bir iletişim olacak :d
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aa neden bitiyomuş trl ya. son zamanlarda izlemezdim bende ama eskiden çok sıkı takipçisiydim izlerdim hep. neyse iyi bari bsb yi davet etmişler en azından buna da şükredelim
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
ahanda burada da geri sayım şeysi mevcut, kutu açma programlarından görebildiğim kadarıyla pek meraklı bizim türk milleti geri sayımlara.. http://www.mtv.com/ontv/dyn/trl/series.jhtml
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |