![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Yarın akşam Tampa\Florida da düzenlenecek Game 1 of World Series 'ın açılışını Milli marşı söyleyerek Nick yapacak.. Ve Bsb performans gerçekleştirecekler.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
ayyyyyyyyy..........diyorum ki acep ntv bazen haberlerinde böyle şeylere yer veriir ne bilem acaba çıkarmı??????...........offffff yaaaaaa onları görmek istiyorum tv de faln yeter....bugün tesadüf mtv de gördüm bir kaç saniye kev ve brıan dı ve çıglıgı bir bastım ama sadece bir kaç saniyden ibaretti offfffffffffffffffffffffff:cry3:.....
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| kendi yazısını alıntı yapıp altına aynısını yazmış delü yaa :d :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |