![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Artık ayrı başlık açılmayı gerektirmeyen konular burada toplanılacak yani bulduğunuz haber kısa,fazla önemli değilse buraya yazmanız yeterli..Eğer paylaşmak istediğiniz haber varsa buraya yazın ve GEREKSİZ KONUŞMALARDAN KAÇIN |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
AJ'in solo tour listesi 12 September, 2008 Osaka - Osaka Nanba HATCH 13 September, 2008 Tokyo - Zepp Tokyo 15 September, 2008 Tokyo - Akasaka BLITZ 16 September, 2008 Nagoya - Nagoya Diamond Hall |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Kim Martin,Nick için "Nick benim favori backstreet boy'um,onunla çok iyi zamanlar geçirdim,o benim yaşamımı anlamlı kıldı,Nashville mükemmel bir şehir,hayatımın geri kalanını burada geçirmek istiyorum,insanları çok hoş ve Nashville yeşillik çok güzel bir mekan..Orada Nick ile mükemmel şeyler yapıcaz,buna eminim" demiş.. Nick manyakları size söyliyim bu kız tekin değil yer walla nicki Nashville de nick solo albüm hazırlığında bu kız da büyük ihtimal nickle aynı evde kalıyo size aynen kızın dediklerini çevirdim |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| sedoşum nerdesin yaaa nick elden gidio gel kurtaralım yoksa yandık yaa valla yollamayalım direk infaz edelim:63::denyo::tekme::61: klava::bop::blow:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |