![]() |
| | #43 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
klava:
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
konu o değil bende öle anladım ama iftira atmışlardır dedim ama:stress:manyak bir adamın fantezileri galiba söz konusu:confused06: o yüzden gay deme nick imize keserim walla:deliadam: bencede kaç yoksa öldürcez seni:61: | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
The Backstreet Boys have recorded 18 songs for their new album. The guys have been hard at work ever since wrapping up their tour earlier this year. They updated fans with a Twitter post, noting "There are about 18 songs recorded so far." They also mentioned how Wyclef dropped into the studio recently and loved their new tracks. The as-of-yet-untitled set is expected out later this year. It comes on the heels of 2007's Unbreakable
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
2 yeni haber. Başlık açmaya değer görmedm ![]() İlki;Tweeterwall da Bsb ye oy veriyoruz. Gruplar savaşında 1. şu anda http://tweeterwall.mallplace.com/tw/...e_of_the_bands (20 dakikada bir oy verebilirsinz)2.si de;Bsb F1 Singapur Grand Pix in kapanışında sahne alacak.(resmi değil)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bunu koycak bi yer bulamadığım için buraya koydum. eğer yanlış koyduysam düzeltiverin bi zahmet this is us tour'un en son belli olan konseri:June 06th Raleigh, NC Raleigh Amphitheatre & Festival Site
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
bu konu daha önce foruma koyuldu mu hatırlamıyorum ve nereye koyacağımı bilmediğim için buraya koyuyorum. Kartopu` adlı bir papağanın müziği duyduğunda başıyla ve ayaklarıyla tempo tutması, Amerikalı bilim adamı Aniruddh Patel ve ekibini harekete geçirdi. En sevdiği, Backstreet Boys grubunun `Everybody` parçasında tempo tutan `Kartopu`nun video görüntülerini inceleyen ekip, papağanların da ritm duygusu bulunduğu sonucuna vardı. bu da videosu; http://www.ktunnel.com/index.php/101...b02b3108416032 papağan bile biliyor hangi müzisyeni dinleyeceğini |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| hha bunu benim yiğen deniz' large than life' ile yaptı aynısını daha 1 yaşında yeni yürmeye başlamıştı hatta yürmüyordu bile sandalyeye tutunup dans ediyordu bsb onu çoşturdu ne yapsın yavrucak..
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |