![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Birçok Bsb Fan sitelerinde açıklanan bir haber bu. Leighanne Litrell'in yazdığı Blogda bu konuyla ilgili küçük bir not var: A selfish request! I am asking everyone to please pray for our son Baylee. He was admitted to the hospital on Monday and we are still here. Please pray for our family! Thank you God Bless The Littrell Family Bencil bir istek! Herkesden oğlumuz Baylee için dua etmesini istiyorum.Pazartesi hastaneye kaldırıldı ve hala buradayız.Lütfen ailemiz için dua edin.Teşekkürler.Tanrı sizi korusun. Litrell Ailesi Kaynak:http://www.wyleebags.com/access/blog....php?q=node/51
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bencede nazar değdi bu çocuğa of kıyamam yaa inş biranönce iyileşir baylee
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
brian'ın christmas'a çok önem verdiğini biliyoruz şanssızlık tam christmas zamanına denk geldi inş christmas'a kadar iyileşir hastaneden çıkarda zehir olmaz christmas'ları |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| canım ya benim bitanem bizim bebişimize nolmuş:cry3: nesi var acaba inş. önemli değildir allah şifa versin bebişimize çok üzüldüm bütün dualar baylee için jnm yaa:cry3: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |