![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Antalya Yaş: 30
| http://www.bluejean.com.tr/dergi/09267/ Arka sokakların yakışıklıları yıllara meydan okuyorlar, biz de onları özel bir röportajla sayfalarımıza konuk ediyoruz... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
blue jean yıllar önce boy-band kitabı vermişti,blue grubuna fazlaca yer ayırmış,bsbye küçücük bir yer kalmıştı geçenlerde de daha dünkü blue geri dönüyor diye 2 sayfa yazı yayınlamışlar nedir bu iş anlamadım.
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| ben mesaj çektim myspcedan ekimde yer vermediler kasımda röportaj yaptılar bana ekim 'de yer vericeğiz demişlerdi neden onlaral röportaj yapmıyorsunuz demiştim ) yapmışlar demeki herkes bence myspcedan teşekür etsin özel olarak sizin adınıza istedim ya yapcaklardı isabet oldu yada ısrarlara daynamadılar ))
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben de myspaceden yazmıştım. hatta mesajda şu Eminim haberiniz vardır,ancak görmezden gelmeniz için sebep göremiyoruz... Backstreet Boys'un yeni albümü This is Us çıktı... Basının hiç bir şekilde yardımı olmadan,tek başımıza birşeyler yapamayız. Belki de ,eski dostlarınıza biraz yardımcı olabilirsiniz... Backstreet Boys'u yeniden sayfalarınızda görmek için Ne yapmalıyız??? Backstreet Boys Türkiye Fan Klübü Şimdi de teşekkür mesajı attım
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |