![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| ![]() Brian'ın CNN'e yaptığı konuşma; Japonya'dan dönerken bir şeylerin yanlış olduğunu biliyordum. Demek istediğim, berbat hissediyordum kendimi ancak bu kadarını beklemiyordum. Her zaman bu çeşit şeyleri duyuyoruz ancak başımıza geleceğini asla tahmin edemiyoruz. New York'da hotel'e gittiğimizde doktora görünmem gerektiğini hissettim. Doktor tüm semptomların uyuştuğunu ve domuz gribi olduğumu söyledi. Domuz gribi? Çok acayip gözüktü o an bunu duymak. Yani, albümümüz çıkıyor ve neden ben? Neden bu hafta? Uyuyamadım. Vücudum da şiddetli ağrılar vardı. Bu sabah ise daha değişik bir boyuttaydı. Kamyon çarpmış gibiydi. Yani beni yataktan dışarı atacak kadar. Daha sonra doktor kesinlikle domuz gribi olduğu teşhisini koydu. Ve bana herkesi etrafımdan uzaklaştırma sorumluluğunu verdi, insanların benden uzak durması gerekiyor bir süre. Dolaıyısıyla üzerimde bir baskı var. Bugün bir çok BSB fanıyla beraber yeni şarkılarımızı söylemeyi umuyordum. Oda servisime de her şeyi kapının önüne bırakmalarını söyledim. Eşim de beni bir kaç gün göremeyecek. Bu aynı zamanda büyük bir yalnızlık hissi olacak. Kimsenin başına bu hastalığın gelmesini istemem. - Brian Littrell |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
sanki ölecekmiş gibi konuşmuşo video da,olamaz ya böyle iyi bir insan üstelik bide çocuğu var ölürse ne olacak(Allah'ım sen koru) az daha ağlıyodum.bide defalarca özür diliyor,sen niye özür diliyorsun kader utansın senin gibi iyi birine bu hastalığı verdeiği için ((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Olum dayan az kaldı aşısı çıkacak bu meredin! ayrıca video'da zombi gibi görünüyodu ya şok oldum cnm brianım:S
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
ayy brianım yhaa çok üzüldüüm abi yha.. inşallah bir an önce iyileşir de eski haline geri döner allahım onu çocuğuna bağışlasın inşallah daha çok genç.... inşallah çabucak iyileşecekk..inşallah
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Mayıs-2008 Bulunduğu yer: çorum Yaş: 17
|
ya başla bi grip falan bişiler gördüm bişi anlamadım hiç aklıma gelmedi sonra dedim su gribin önündeki kelime ne anlama geliyo allahım nolur düşündüğüm sey olmasın dedim ama domuz muş anlamı sok oldum ama ilk görünce sonra leighanne nin twitter yazılarını okuyunca biraz rahatladım ya sen onu koru allahım lütfenn
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aşısı çıktı mı bilmiyorum ama artık eskisi kadar korkutucu değil bu vaka. domuz gribini atlatan bir çok insan var. ki brian'a erken teşhis konuldu bu çok önemli. en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaktır çok korkulacak bişey yok, içimizi rahat tutalım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| evet belki videoda iyi ama o kadar duygusal konuşmuş ki,sanki bi umutsuzluk var gibi...nasıl olduğunu bilemeyiz tabi ama, moralini yüksek tutabilmesini umuyorum,ve bir an önce sağlığına kavuşmasınııııı ![]() ray: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |