![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| ![]() Bugün 2 Eylül 2009, Brian ve Leighanne Littrell 9.evlilik yıldönümlerini kutluyorlar. Backstreet Boys Türkiye olarak bu güzel aileye Tanrı'dan uzun ömür ve mutluluk diliyoruz. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
sanırım üstteki fotoğraf gelmiş geçmiş en mükemmel aile fotoğrafı. herkesin böyle bir aileye sahip olması dileğimle, mutluluklar sizinle olsun Littrell'ler..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
acaba brain hiç aldattımı eşini hıımm insan düşünmeden edemiyor. ama neyse tabi biz fanları olarak mutlu, güzel aslında herşeyden bol yıllar geçirmeleri dileğiyle öptük sizi ( tabi bi gün okursanız )
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya bunların halini çok seviyorum gözlerinden sevgi belli oluo allah bozmasın brian eşi ve baylee mizin mutluluğunu ve tatlığı hiç gitmesin seviyorum sizi ve bu aileyi seviyorum ))nice senelere :WOT: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |