![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Nick dün Twitterda bir msj attı;bulunduğu barın adresi yazıp,o adrese elinde kızarmış patatesle gelen ilk fana foto ve imza sözü verdi..Cynthia adı Bsb fanı,oraya gitme cesareti gösterip Nick'le tanıştı..Lauren'le de..Oraya giden tek fan kendisiymiş,bu yüzden 1 saat boyunca beraber takılmışlar..Nick inanamamış tabi kızı elinde patatesle karşısında görünce :haha: Ayrıca,Nick yeni çıkacak olan albüm hakkında tüyo vermeyi de unutmamış 1.Albümün %60 hazırmış, 2.Sıkı duruun,ilk single Hazirandaymıııış ![]() kendisi de çok heyecanlıymış tabi..Nick harikasın sen ya ![]() Bu resimleri çeken de Lauren; ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok kıskandım :angry: :6::6::6: çok şanslı bunlar ya amaann bende istiyorum işte burda da mc donalds çok ey nick sana sesleniorum ![]() ![]() ben sana ısmarlarım bütün menüleri :haha::haha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| Alıntı:
kız da şaşırmış tek gidenin kendisi olduğuna,ki Nick de kimsenin geleceğini beklemiyormuş sanırsam Jenn servis yapaıomuş sanırırm barda..Zaten Nick yazmıştı tiwitterına " Jenn'i bulun" diye..Kız da gitiş barın kapısına,elinde patatesle :haha: Jenn'i sormuş,o anda gelmiş Jenn..sonra içeri girince bi bakmışlar Nick'in masası orda..Nick de görünce ayağa kalkmış hemen karşılamak için kızı,şok bi şekilde Lauren davet etmiş masaya "oturmaz mısın?" diye..Zaten kızda şu an mail adresi var laurenin,geri kalan fotoların hepsini ona atmak için;çünkü Nick'in telefonunun şarjı bitikmiş hey gidi hey..hayatta başa sadece 1 kez gelir..:20:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yuh be nick o kadar sölüo sadece gide gide bi kişi mi gidio :blink: o kızın yerinde olmak için neler vermezdim ya :cry: ama ben orda olsam lauren le kavga etme ihtimalim?? :haha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |