![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Best Pop Performance by a Duo or Group with Vocals Helpless When She Smiles http://www.grammy.com/pdfs/entry/pop.pdf (it will show best female first but click the category on the left side.) Album of the Year Unbreakable http://www.grammy.com/pdfs/entry/album_year.pdf Record of the Year Helpless When She Smiles http://www.grammy.com/pdfs/entry/record_year.pdf Song of the Year Helpless When She Smiles http://www.grammy.com/pdfs/entry/song_year.pdf The nominations will be announced live Dec 3 at 9–10 p.m. ET/PT on the CBS. kaynak:rainick
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Yaş: 25
|
millenium la black&blue ile alamadıda bu albumlemi alıcak bsb grammy, aday bile olamaz...britney bile womanizer gibi bomba bir şarkı yapmıs bizimkilerde hala bir degişiklik yok cagın gerisinde işler yapıyolar ve acık konusalım bir yerden sonra sıkmaya baslıyo artık...billboard.com da tum zamanların en iyi 100 sarkısını en iyi 100 artistini falan secmiş ama bsb yok onlarda iyice sacmalamıslar...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
listedeki aday isimlerinin miktarına bakınca, galiba aday adayı değil de, aday adaylığına adaylık için aday gibi geldi.. sanırım listede 2007 (ya da 2008) yılında çıkan tüm albümler var, hem de dünya çapında.. ödülü almalarını geçtim, aday olabilmeleri bile büyük bir olay olur..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
rihanna ya da akon feat i kesin deil ki.. bence de yapmasınlar zaten. özellikle o rihanna denen hatuna çok pis gıcıım zaten ... aday olurlar ödül alırlar inşallah.. olmassa da olmasn geçmiş olsn deriz neden bsb yi pis bi taraflara sokup çıkarıosnz anlamış deilim yaa.... bsb efsanesinin geri dönmesine gerek yok ,zaten bi yere gitmedi....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Haziran-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
|
ya canım arkadaşım kimsenin bsbyi pis biyerle sokduğu fln yok .. rihanna yı kötülüyosun ama rihanna nın veya bi başkasının özel hayatı beni ilgilendirmez benim muhattabım onların yapdığı müzikler.. bsb efsanesi devam fln etmyio biraz gerçekçi olmak lazım diye düşünüyorum bu konuda.. bsb efsanesi sadece bizler için geçerli ve biz bsb fan'ı olarak bsbnin daha çok yükselmesini isteriz.. akon ve rihannayla yapıcakları bir düet bsbnin yeni kitleler edinmesine ve bunun sonucunda fanlarının çoğalmasını sebep olucak ... bana sorarsan bsb benim gözümde hala müzikde bir numara ama istatiksel görüntü bunu ne yazıkki söylemiyo.. herzaman söylüyorum yine söylicem bsb birgün gidicek ama isimleri kalıcak ileride benim çocuklarımın bile bsb aşığı olmasını istiyorum ve bunu ben söylemeden kendilerinin bsb yle ilgilenmelerini isterim bilmem anladınızmı ben bu konuda kesinlikle haksız değilim bi çok genelleme bunu söylüyo
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ben de duet yapmalarını pek istemem aslında ama yapacaklarsa da rihanna gibi çaylakla yapmalarını istemem yapacaklarsa kendileri gibi sağlam biri mesela bryan adams'la süper olur yani şunu demek istiyorum eğer düet yapacaklarsa sağlam birileri ile yapmalarını isterim ben
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |