![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 24
|
slm arkadaşlar bsb nın ınconsolabe videosun çekimi bildiğiniz gibi 16 agustosta venice beach la de yapıldı ve bende o tarihte la de work and travel programı yaptıgım için ordaydım... her şeyden once çok ınanılmaz bir tecrübeydi çünkü yaklasık 5 saat boyunca beraberdik beraber derken plajda cekım yaptıkları için onları hep izleme fırsatınm oldu hepsı cooook seker gunun sonunda son ceıkımı yapan kısı nıckdı ve ben hala onla resım cekılmemıstım resım ıcın sordugumda daha doorusu cok ılgınc bı sekılde ben daha nıckle konusmadan bana where are you from dedı aksanımdan anlaması mumkun degıl ama baska ulkeden oldugumu nasıl anladı anlamadım ben ona bu senı buyuk ıhtımal son gorusum deyınce bana neden dedı bende cunku 1 ay sonra türkiyeye gidiyorum senı buyuk ıhtımal bı daha goremıcem dedım o da bana you never know dedı nasıl yanı gelmeyımı planlıyosun deyınce pıs pıs sırıtıp olablır dedı yanı arkadaslar umıtlenmenızı ıstemem ama nıck ın surat ıfadesını gormenız lazımdı sanırım bu sefer bişiler olabilir sorularınız varsa alabılırım |
| |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ciddi misin vay be şu resim mi bizim forum a koyar mısın rica etsem bir türk kızı ile nick nasıl duruyor bir de biz bakalım yalnız konuşmak bile sana yetmiştir.ben şimdiden heycanlandım umarım artık gelirler
|
| |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
|
allam kalpten gidcem şimdiii doğrumu bunlarr çok şanslısın harbidende hepsini canlı canlı görmüşsün ne mutlu sana ahh ahh bide biz görsek ne güzel olurdu yaaa nese inş. bi gün o da olurr dimii![]() |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |