![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 32
|
backstreetboys.com sitesinde gezerken MEDIA bölümündeki photos'lardaki grup fotolarında eski nsync gurubundan J.C ile çekilmiş fotoya rastladım. Bilginiz varmı albümde falan katkısı varmı? İlgimi çekti görünce şaşırdım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
evet JC Chasez, Albümdeki Treat Me Right şarkısını AJ ile birlikte yazdı ve şarkının prodüktörü ünvanı JC de şu anda. Daha öncede demiştim beraber turne yaparlarsa Şaşırmam diye
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
ağbi ben espirisine demiştim ya turneye birlikte çıkarlarsa diyeé! hmy: Aman ha, istemiyom ben onu.allahtan Justin le birlikte çalışmadılar. parçalardm onu onların yanında gördüğüm yerde |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| olsun ya nolcakkine ben onları bsb ye rakip bile görmedim ama bence justinle yapsalar daha çok sarsılır her yer bence justinle ya da timberlandle düet yapsın bizimkiler heryerde 1 numara olur gerçi zaten öleler ama kalıcı değişik bişey olur |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
BSB de işe yaramıo düetler. Neptunes le yaptı çok da iyi di ama olmadı. Sanırım kliplerde bolca çıplak ve dans eden dişi unsuru bulundurmaları gerekior. Bu aralar prim yapan şey bu BSb düet yapmayı seven ama bunu albümünde yapmayan bir isim. Başkaları için bolca vokal yapmışlar kendileir kimseden rica etmemişler öle de gururludurlar.(bu arada tutkun esprisine dediğini biliyorum-turne olayı sen demeden benim aklıma gelmişti
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| aman çıplak kadınlar olmasında noluyosa o olsun bence nefret ediyom öle kliplerden bizimkiler ne kadar mütevazi hiç çıplak kız yok negüzel onlarıda süper yapan bu sansasyonu sevmiyolar en güzeli canlarım benim yerim ben onları ham haaaaaaaaaaaaaaaam:clap::wub::blush2: epsi: epsi ::WOT::015dk4::worshipjesus: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |