![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Antalya Yaş: 30
|
Bizimkiler eylül ayında yeni albüm için tekrar stüdyoya giriyorlarmış..... We are going back into the studio in September to work on the next record and we have some pretty big surprises for that — which we can’t talk about just yet, but I’m sure after say, the (June 8) Boston show, people will have an idea about that. Devamı için; http://www.sunherald.com/2010/05/27/2212719/the-boys-are-back-in-biloxi.html#ixzz0pIVKTXr2 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-Nisan-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
|
peh eylülde başlayacaklar en az 1 yıl üzerinde çalışırlar 2012 başında çıkar anca ![]() haberi ilk görünce heveslenmiştim bir anda
__________________ It's just another rainy day in London |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Ya BsBnın The Call hallerini özlüyorum evet büyüdüler felan ama öyle bir albüm hazırlayıp tekrar ortalığı sallamalarını istiyorum bir sürü promo ve Vma gibi törenlerden görmek istiyorum inş öyle bir albüm yaparlar
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Yeni albüm için stüdyoya girmeleri bile heyecanlandırıyorsa bizleri , sanırım ne zaman yaparlarsa yapsınlar beklemeliyiz. Sonuçta Nick ,Brian , Aj ,Howie de insan. zaman herşeyin ilacıdır diyerek bağlamak istiyorum
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |