![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| arkadaşlar tokio_hotel_bsb isimli üye konu açmak için yeterli msj sayısına sahip olmadığı için bu konuyu onun adına ben açıyorum ve yazısını aynen iletiyorum ; ''Arkadaşlar hepimiz backstreet boys’ un Türkiye’ye gelmesini çok istiyoruz. Ve fakat benim düşünceme göre türkiyede bsb çok yaygın değil. Biz bu grubu yaygınlaştıralım . peki nasıl diceksiniz ??Ben onuda düşündüm hepimiz bsb nin resminin veya adının basılı olduğu tişortler.,çantalar,armalar v.s gibi tanıtıcı araçlar takarsak insanlarda merak edip bi araştırırlar belki. O zaman bsb yaygınlaşmış olur(hayal kurmak bedava) albüm satışları patlayabilir, bsb çılgınlığı başlar yani herkes bsb hayranı olabilir. Neden olmasın? Hadi arkadaşlar kolları sıvayalım ve bsb yi tanıtma çalışmalarına başlayalım ![]() : Beni dinlediğiniz için teşekkürler '' |
| |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
kimse kusura bakmasın ama bence olcak iş değil. bsb t-shirt'ü giyilince milletin bsb yi dinleyeceğine inanmıyorum tekrar kusura bakmayın. ama eğer işe yarar diyenler varsa uygulasınlar onlara kolay gelsin |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |