aşağıda size kendim yıllarca edindiğim bilgilerin bazılarından hazıladığım şeyler var hepsini ben kendim bizzat hazırladım ve işte A dan Z ye Nick Carter Annesinin adı jane babasının adı robert Boyu 1.80cm Çoğu zaman haftada bir kere traş oluor.Doğum tarihi 28.ocak.1980.En sevdiği renk yeşilFobisi karanlık!Göz rengi mavi

Hobileri balık tutmak, futbol karları biriktirmek,resim çizmek,video oynamak.İsmi tam olarak nickholas gene carter.Jamestown-new york doğum yeri.Kova burcu.Leslie carter ve aaron carter kardeşleride kendi gibi müzisyenler.Manken kızkardeşi angel dır.Now or never ilk ve tek solo albümüOrjinal saç renginin 1 ton koyusuna boyatoyor.Pizza en sevdiği yemek.Radyoda yaptığı ilk solo röpörtajında grubun (bsb)asla dağılmayacağını söyledi.Şimdiye kadar alşverişlerinde aldığı en güzel şey tenis ayakkabısı ve mücevherTm petty bruce springsten acdc dinlior yani tam bir rock tutkunu.Utangaç olan nick özellikle kızlar arasında utangaç olduğunu söylüyor.We have got going on amerikada fazla ilgi görmesede almanyada haftalarca listelerde kaldı.Yeşil en sevdiği renk.Zevk aldığı video oyunları futbol ve mortal combat işte A harfinden Z harfine kadar sıraldım size