![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Hello Magazin okuyucuları arasında "Dünyanın En Yakışıklı Erkeği" oylaması yaptı. Nick Carter, "Dünyanın En Yakışıklı Erkeği listesinde 4 numaraya yerleşti. 3 kategoride toplam 949,800 oy kullanıldı. İşte listeler : Dünyanın En Güzel Kızı 1. Britney Spears 2. Delta Goodrem 3. Sporty Spice & Athina Onassis 4. Angelina Jolie Dünyanın En Yakışıklı Erkeği 1. Sean Bean 2. Hugh Laurie 3. David Tennant 4. Nick Carter & Brad Pitt Dünyanın En Zarif Kadını 1. Madonna 2. Christina Aguilera 3. Sarah Michelle Gellar 4. Princess Mary of Denmark |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| 1 numara richie stringini olmalıydı neyse tanınmamış olmasına veriyorum daha genç nasılsa madem richie yok nick 1 olmalıydı neden 4 e düştü ki...Ayrıca brad pitt yakışıklı değil nickle bi kefeye koymam şahsen.Ek olarak dünyanın en güzel kızı bence angelina 2. olarak britney olabilir...sıralama o kadar da iyi değil kanımca=) Paylaşım için teşekkürler... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
benceeeeeeeeeee ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnn yakısıklııııııııııııııııııııııııı benim bitanecikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YANİ NİCK CARTER
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| yaa brad pittt sonlarlardaydı noldu buna yaa bi ani atılım yapmışlar olmaz orda birinci nick olcaktı:angry:çok haksız bşi oylama canım çıktı oy atacam die ama şuna bakın siz |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ya neoliyi böle beeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy şahika yaptılar beni ha ben bunları terbiyemle döverim ne 4. sü be bu ne ya bişey demiyorum ben artıkın en güzel kızı britney olamaz bence iğrenç olmuş brit şu son zamanlarda bence önce hali olsa neyse bu nebiçim liste kardeşim:angry:gülaycımda boşuna uğraştı o kadar ya |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
sen bize laf mı çarptırıyon ha kuma düşmanı mami seni :angry::6::6::6::6::6: seni biz kendi laflarınla döveriz beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:haha::haha: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |