![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Evet arkadaşlar, an itibariyle 297 saat var ![]() http://www.backstreetboys.com tüm backstreet boys camiasına hayırlı olsun ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 27
|
backstreet boys'ın official websitesi backstreetboys.com yenileniyor. Değişik bir konsept ile karşımıza çıkan site grup üyelerinin ayaklarından oluşan bir resimle karşılıyor bizleri fakat o ayakkabıların 1 tanesi boş bu tabiki kevin'ın gruptan ayrıldığını simgeliyor olabilir ama akıllara acaba dedirtmior değil ? bir başka üyenin backstreet boys ile yola devam edebileceği gibi soruları akla getiriyor. ayrıca sitede geriye doğru giden bri sayaç var bu sayaç yeni çıkacak albümü ya da single'ı temsil ediyor sanırım. www.backstreetboys.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
daha çok var..... 296sa 8 dk.....BEKLEYEMİYORUM... Haber için teşekkürler...official e girip bakmayalı aylar oluyor. takip edemiyorm... bu arada tahminde buluniim mı ayakkabılar sırasıyla a.j. brian nick kevin ve howie.... bana öle geldi yane
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| Maili bende demin aldım backstreetboys.com'dan, bu konuyu aynen bu başlıkta ve bu resimle ben açıcaktım yaa, hazırlandıydım, birden baktım ki... ![]() neyse, Can you guess what's coming? -Yes, i can guess Kevin is coming back... ![]() ayakkabısını gördüm ordan |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |