![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Backstreet Boys un ikinci videosu "helpless when she smiles" yahoo music de yayınlandı arkadaşlar şu an itibariyle..... işte videoyu izlemeniz için link.... http://music.yahoo.com/ar-255931-vid...ackstreet-Boys :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bigg rin: :xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmajere::xmaj ere::xmajere: ya ne söyliyim bilmiyorum kiii.... her an yeniden tanıyıpta bayılıyorum bunlara ben yaaa.... iyi ki varlar....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Westlife ya da daha genel Britanya tarzı bir klip olmuş. Allah kahretsin gene çok para harcamışlar klip için. Yazık, paraları kalmamıştır şimdi. Bsb niye bu kadar çok para harcıyor tanıtım için ya ne gereği var.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 11-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 29
|
Geceye kadar alman forumde hepimiz bekledik Klipi görmek icin ve hepimiz üzgünüz cünkü klip hic iyi degil. Bence klip cok monoton. ![]() Klipin hic bir hikayesi yok. Kamera ya BSB´yi, ya manzarayi yada modeli gösteriyor... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| zorlasak biz bile daha güzel bişey çekebiliriz. ne diyim yazık olmuş güzelim şarkıya. sadece klibin görüntü rengi güzel. başka bişeyde yok klipte. zaten konu yok. hele o son sahnede ki bayır yukarı koşturma ne yaaa
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Ya klip beklediğim kadar çıkmadı yaa hayal kırıklığı yarattı biraz....ama tabikii bsb yine yine.... sadece onların yüzünü bile görmem yeter bana napalım artık..maminin dediği gibi rengi güzel olmuş..sondaki koşuşturmayıda anlamış değilim... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
of yaaaaaaaaaaaaa o howie tekrarlıyor ya when she smells die ne güzel söylüuo orayı çok sade olmuş ya bence bi de braın ın güldüğü sahne süper aj zaten süper siyah beyaz olması iyi de biraz hareketli olsaydı yok yok panic e klip gerek
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |