![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bu günkü webchatte yoğun çabalarımız sonucu ancak bu Merhabayı kapabildik! Ama yılmak yok,denemeye devam! Yalnızca şunu söyleyeceğim, Leighanne melek yaaaa çok seviyorum o kadını ben. sayesinden Brian'dan selam aldık ![]() İşte video ![]() 4shared.com - online file sharing and storage - download Hi Turkish Fans.mpg chat'in tamamı: http://www.megaupload.com/?d=EAUO2SSY
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu can11 tarafından (29-Nisan-2010 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bi selam bile bizi bu kadar mutlu ediyosa ben düşünemiyorum gerisini bunu duymak güzeldi, her ne kadar yine hindi imasında bulunsa da ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| hep aynı geğik ha, kurtulamicaz su hindi esprisinden:S mısıra mısır demek ne kdr salakcaysa turkey de o kdr salakca ![]() neyse hic degilse az da olsa burda da hayranlari oldugunu biliolar:S
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
çok eğlenceli bi chat oldu herkesin izlemesini tavsiye ederim çok da bilgi verdi ne yapıyolar ne yapacaklar sololarla ilgili yeni bsb albümü ile ilgili single'la ilgili ve daha fazla için izleyin derim
|
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ya bende çok sewindim ama o hindi seside hayal kırıklığına uğratmadı değil beni tamam şebek bi insan kendiside, yinede gzl türkiyemi de ole bi ses eşliğinde duymak istemezdim :/:/:/ keşke yapmasaymış slm vermeseydi daha ii olurdu =)))
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |