![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Denise Solis bu gün facebook sayfasındaki statüsünü değiştirdi. Howie and Leigh had their little baby boy last night, a month early but healthy and happy!! // CONGRATS Howie ve Leigh dün akşam erkek bebeklerini kucakladılar,1 ay erken ama sağlıklı ve mutlu!! Congratulations Howie! James Hoke Dorough was born at 2:30pm on May 6th, 2009. He weighed 4.5 pounds and was 16 1/4″. Howie and Leigh named him after Howie’s dad. Both Mommy and baby are doing great and Howie D is an ecstatic new daddy. They’d like to thank everyone for their well wishes!! Backstreet Boys Official Myspace Page Tebrikler Howie! James Hoke Dorough 6 mayıs 2009 akşamı saat 2:30 da doğdu! 2kilo 400 gram. Howie ve Leigh bebeğe Howie'nin ölen babasının ismini verdiler. Anne ve bebeğin sağlık durumu iyi ve Howie kendinden geçmiş yeni baba Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorlar ![]() Dip Not: James ismi AJ den mi alındı bilmiyorum ama Howie bir röportajında Aj e sözüm var oğlum olursa ismini vericem demişti...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| resmi açıklama gelsin yaa.. yeni junior ımızın ismi ne acaba :d canım benim, allah analı babalı büyütsün :love:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Erkek olması da güzel.. Resmi bir şey değil. Ben de myspaceden öğrendim.. Yakında açıklama gelir diye umut ediyorum.. İnşallah doğrudur. Allah analı babalı büyütsün
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| erkek olması güzel diyorsun da. bi kız evladı doğuramadılar ama 3. erkek bu bi dahaki sefere sıra kimdeyse kız olmasını ümit ediyorum (nick hariç tabe )
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| hehe ilerde onlarda grup kurarlarmış falan :laugh: bsb şarkılarını da cover yaparlar artık :haha: edit: hatta baylee brian ın sölediği kısımları, mason kevin'ın sölediği kısımları vs vs söyler :d:d
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Twitter,myspace,facebook çalkalanıyo! Denise ortaya bir laf attı kaçtı hehe ![]() Herkes de onu baz alarak konuşuo! Dur bakalım Boylardan biri nete girer girmez mesajları mutlaka görür ve açıklama gelir bence
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |