![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Howie; Ricky Martin, Shakira, Jennifer Lopez gibi ünlülerle çalışan Secada ve George Noriega ile solo albüm çalışmalarına başladı..Albümün tarzı Latin pop olacakmış..Bu arada grup üyeleri solo projelerini bitirir bitirmez 7. Backstreet Boys albümü çalışmalarına başlanılacak..
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| oh oh ne güzel hepsi de çıkarmış olacak bir solo albüm hep derdim keşke howiede çıkarsa bi solo albüm diye başka bişey dilesem tutacakmış ![]() ![]() kevin çıkaramadan gitti ama:cry::cry:
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
evet seçilcim haklısın burdan yeni bi klip gelmeyeceği anlamı çıkıyor ebm,treat me right yalan oldu demek..ya da 3. klibi çekip bırakıcaklar belli olmaz ama bsb şu an için pause modunda |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| aha bi howie eksikti zaten solo olayında o da tam oldu neyse hayırlısı olsun bakalım
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
oo güzel bi haber bu.. bakıyomm yine serel yine serel ![]() latin pop ilginç.. biraz modası geçti gibi sanki ama yine de bekliyoruz istiyoruz bu albümü
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |