Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Haber Merkezi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-Ağustos-2007, 15:09   #1 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Howie Sonunda Evlendi

Az Önce People Magazine den mailim geldi,gelir gelmes paylaşaym dedim..İşte HABER...

Backstreet Boy Howie Dorough and his longtime girlfriend, Leigh Boniello, are engaged, the couple tell PEOPLE exclusively.

They plan to marry later this year.

"She wasn't expecting it, and I was quite nervous – more nervous about proposing to her in front of 40 family and friends than about performing in front of 40,000 people onstage," Dorough says of the New Year's Eve proposal at Boniello's family home in New Jersey.

The couple, both 33, met in 2000, when Boniello, a film-exec-turned-real-estate-broker, was working as the Backstreet Boys' Webmaster.

They say they were "very careful" to keep their engagement private at first, but with the wedding right around the corner, felt it was finally time to share the news. "We're very, very excited," says Dorough.

The proposal to his "soulmate" was carefully planned in a matter of days. Dorough says he looked "at least 40 or 50 diamonds" before he prepared his "Will you marry me?" speech while he and an unsuspecting Boniello were on an annual benefit cruise. (The trip was to support the Dorough Lupus Foundation, founded in honor of his late sister.)

"And I asked her mother, father and grandmother for their permission," he adds.

"He decided to pull a practical joke on me in front of my whole family," Boniello says of the big day. "He acted like he forgot to give me one present for Christmas – it was in a large box."

Playing off an inside joke that Dorough was "dangling carrots" in front of Boniello whenever they talked about marriage during their 6-year relationship, she opened the box and found three large carrots inside.

"She was laughing and trying to tell everyone the joke and by the time she turned around I was down on one knee with the real carrot," says Dorough.

Make that more than three carats. Dorough, a native of Orlando, designed the engagement ring – one round, brilliant-cut diamond surrounded by two smaller round diamonds, all set in platinum – with a family friend at Plantation Jewelers in Winter Garden, Fla.

"It meant a lot for my whole family to hear it," she says. "The room was filled with love, more than I ever expected."

The couple is planning a wedding for 250 guests while the Backstreet Boys, currently promoting their new single "Inconsolable," prepare to release their sixth studio album on Oct. 30.

"We've invited all the Backstreet Boys, including Kevin [Richardson]," says Dorough, who has no hard feelings about Richardson's departure from the group last summer. "Actually, Kevin was one of the first people I told about our engagement."

And like Richardson – whose wife Kristin gave birth to son Mason in July – Dorough and Boniello say they can't wait to start a family.

"Hopefully I will be the next one to add to the [Backstreet Boy] family," says Dorough.

KISACA SÖLEMEK GEREKİRE:Howie İle Leigh nişanlanmış ve egelecek sene evlenmeye karar vermişler...

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-Ağustos-2007, 15:44   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

ajsrlbsb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yaa bu kadın çok çirkin töbe töbe blair cadısına benzio hiç sevinmedim aksine çok üzüldüm ilk mesajımda sevindim filan dedim ama bu kadını o kadar ii tanımıodum şimdi tanıyınca yanlış bi tepki verdiğimi anladım umarım evlenmezler bi aksilik filan çıkar....
Alt 16-Ağustos-2007, 16:22   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oooyyyyy howie'm evleniyor mu .... bebeğim yaa ne zamandır beraberdi kızla şimdi de evleniyor. önemli olan onun mutluluğu napalım kimle istiyorsa onunla evlenir.... yeterki mutlu olsun hayatının sonuna dek hakkettiği sevgiyi görsün.

(bunları eylül yazmadı)

ya howie de ki nasıl bir zevktir de bu kadar sene bu kadına katlanmıştır anlamıyorum yaa... tamam evlensin bişey demiyorum ama bununla neden evleniyor. sen ki nasıl güzel bir varlıksın bula bula bunu mu buldun da evlenirsin yaaa.... howie m yaaa sweet d m yaaa.....

ya kızın suratı bir kere iki insan suratı uzunluğunda ayrıca travestiyede benziyor.... alla allaaaaa....

(işte bunu eylül yazdı)

hırsım dinmedi hala....
Alt 16-Ağustos-2007, 16:42   #4 (permalink)
Aktif Üye

aslında ben grupta en önce onun evlenmesini bekliyodum ama beni yanılttı neyse evleniyomuş Allah mutlu etsin en iyi şeyleri hakediyor güzel bi haber
Alt 16-Ağustos-2007, 16:46   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ay inanmıyorum şimdi google dan baktım kızın suratına ne kadar çirkin o öyle ama anlaştılarsa sorun yok ama içime sinmedi benim favori çiftim grupta brian ve eşi onun eşini çok beğeniyorum ama howie da mutluluklar...
messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-Ağustos-2007, 16:46   #6 (permalink)
Fan Club Özel Üyesi

ne diyelim hayırlı olsun(nick evlenmesin de)
spanish eyes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-Ağustos-2007, 17:39   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

"Yaşanan bazı şeyler var ve bu beni bir şeyler yazmaya zorluyor.Çünkü tek elimden gelen yazmak.Düşünüyorum da şarkılarda dediği gibi insan kendine ne kadar yenik.Elden gelen hiçbirşey yok.İstediğin bazı şeyler var,hedeflerin,hayallerin var.Gerçekleşmesi için o kadar çok şeye katlanıyorsun ki.Sonunda olacağını,gerçekleşeceğini bilmek isterdim.Bugün de deliler gibi dua edicem.Sonuçta bütün istediklerimiz olsun diye,mutlu olalım diye.Hepimiz istediğimiz mesleklerde,istediğimiz yerlerde ve özellikle de ABD'de.Kötülüklerden uzak.Biliyorum en çok istediğimiz şey olmayacak.Hayatımızda olması istediğimiz bazı şeyler olmayacak.Özellikle de ben.Çok acı çekmeme rağmen kendimi alıştırdım veye alıştırmaya çalışıyorum.Onu kaybettim biliyorum.Ya da zaten hiç benim olmadı ki.Herşeye rağmen mutlu bi hayat istiyorum kendim ve gerçekten önemsediğim insanlar için.Kaç insan vardır hiç onun kendinin olmayacağını bilerek yaşayan.Bilmiyorum.Ama şunu biliyorum uzak bi hayal sadece.O kim ben kim derler ya sevdim işte hani çok katıydım,değer bilmezdim.Demekki bende acı çekebiliyormuşum.Hemde çok.Kimine göre saçmalık ama ben buna inananamıyorum nasıl bu kadar aynı olabiliriz,nasıl benim isteyebileceğim tek insanın özelliklerini taşıyor.Ama vazgeçmekten başka seçenek yok önümde.Gözümün önünde gidişini bi kere daha izlemek istemiyorum.Yetti artık.Çok ağladım ama fayda yok.Var gücümle ona uzaktanda olsa bakabileceğim yere gitmek için uğraşıcam.Artık tek isteğim tanrıdan bana yardım etmesi lütfen tanrım duy beni..."

bunu yazalı 3- 4 sene oldu ve ben şu an farkettim ki aslında bu haberi aldığım anla hiçbir farkı yokmuş...bugünleri göreceğimi asla hayal etmezdim...o benim biricik bebeğimdi...hayatta yakıştıramazdım evet belki bi gün evlenecekti ama bu o olmamalıydı...bu kadar güzel bu kadar tanrı parçası bi insan böyle çirkin bu kadar yaşlı bi insanla nasıl evlenir...ayrıca aranızda ii aman ne güzel aman şu olmasın evlenen bu olmasın evlenen diyenler var...çok komiksiniz...biraz geniş bakın...brian nerdeyse ikinci çocuğu yapacak,kevin gruptan ayrıldı,howie (ki benim en büyük umudumdu) evleniyor...geriye ne kaldı...backstreet boys nereye gidiyo...ne olacak...sanırım son belli...acı da olsa...verdiğiniz ya da vereceğiniz tepkiler kabulümdür ama inanın bu haberi aldıktan sonra umrumda değil...şu an duygularımı kimse bilemez...ayrıca yanlış siberia evet nişanlanmış ama gelecek sene değil bu senenin sonlarına doğru evleniyor...!!!
Alt 16-Ağustos-2007, 18:02   #8 (permalink)
Fan Club Üyesi

bu nasıl bi sevgidir?.. gerçekten saygı duyuyorum ... bu kadar içten ve temiz duygularla sevmişsin..
bu durum seni asla değiştirmeyecektir eminim... AŞKIN karşısında ne ewlilik ne de başka bişey duramamıştır. kalbin kırılacak ama aşkın tamir edecek zamanla onu...
utku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-Ağustos-2007, 18:41   #9 (permalink)
Backstreet's Back!

nutkum tutuldu ya hakkatten bu nasıl bir tutkudur? helal olsun canım benim diyorum
Alt 16-Ağustos-2007, 18:48   #10 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu nasıl bi sevgidir?.. gerçekten saygı duyuyorum ... bu kadar içten ve temiz duygularla sevmişsin..
bu durum seni asla değiştirmeyecektir eminim... AŞKIN karşısında ne ewlilik ne de başka bişey duramamıştır. kalbin kırılacak ama aşkın tamir edecek zamanla onu...
teşekkür ederim...aynen senden beklediğim bi tepki verdin...olgunluğun ve ağırbaşlılığın derken bunu demek istemiştim olaylara direk bakmıyorsun...başka açıdan bakabilmek çok ender bulunan bi özellik tebrik ederim...

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil