![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| çok kesin kaynaklardan aldığım habere göre doğruluğu %100e yakın olarak "something that i already know" :biggrin: ikinci single arkadaşlar... aralık ayında çıkacakmış...şahsen ben çok sevindim unmistakable olsun isterdim ama neyse o da sıradadır eminim...
__________________ |
| |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| kesin kaynak kim. isim istiyoruz ![]() bu arada iyi seçim. daha doğrusu bütün parçalar o kadar güzel ki niye bu diyebilceğim bi parça yok. hepsi hakediyo
__________________ ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
valla bende unmistakable olsun isterdim.albümdeki en farklı parça o bence..alıp götürüyo insanı...
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |