![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 29
|
Özellikle ingilizcesi süpperr ötesi olan arkadaşlara seslemniyorum! Lütfen linkini verdiğim şu videodaki Kevin'in bir haber programında yapmış olduğu sohbeti birebir çevirebilir mi? Konuşması arasında dönüş mesajları ile alakalı birşeyler dediğini sezdim! http://www.youtube.com/watch?v=RG9S53expHo Hay ayrıcana .. video sonundaki Kevin'in kısa bir sahne performansını lütfen değerlendiriniz! Broodway performansı ayakta alkışlanacak düzeyde |
| |
| | #2 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
|
ya off yazıda süperimdir çeviride ama video biraz da cızırtılı birşey anlaşılmıyo zaten iyi olsa da konuşmada süper değilim keşke konuşma pratiğim biraz daha fazla olsaydı
__________________ ...i just wanna need someone... |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Haziran-2007 Yaş: 91
| Alıntı:
![]() yoksa mtv de gösterilen bumuydu hatırlamıyorummm
__________________ ...i just wanna need someone... | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
ben asla asla diyemem olabilirde ama biliyorum ki şu an için doğru bir karar verdim ve doğru yoldayım. yine de asla diyemem. belki diyo.....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu konu daha önceden var olduğu için kilitliyorum arkadaşlar diğer başlıktan devam edelim lütfen yorumlara... KİLİTTT
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |