![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Kevin is working on a new movie called "Love Takes Wing" starring Haylie Duff. The movie is based on eight novels by Janette Oke. Love Takes Wing will air on the Hallmark Channel in the first quarter of 2009. ee bsb üyelerinin hepsi solo çalışma yapar da kev yapamaz mı? buyrun kevin filmi 2009 da gösterimde olacak top sakal bırakmış saçları ortadan ayırmış rolü için Hallmark Channel da gösterime başlanacakmış..Filmin adı:Love Takes Wing Haylie Duff ile birlikte oynamış Janette Oke yazmış..Haylie videoda favori backstreet boy'unun kev olduğunu da söylemişti NOT:videoyu backstreet haber arşivinde bulabilirsiniz |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
Filmininde süper olcağına eminim kevin olurda izlenmez mi | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
kevin i daima bi jön olarak görmüşümdür zaten yaa... bi tom cruisedan jhonny deep ten ne eksiği var bu adamın yakışıklılık konusunda biaz da yeteneği varsa ki bence vardır çok iyi işler başarır bence...
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
fast glass'dan önce çıkarsa bu film hiç şaşırmam ..müzik çalışması olmasa bile kevin'ın bi uğraş içinde olması da güzel
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
o duruşa o bakışa o endama aktörlük sonuna kadar yakışır aslında geri dönmesi bizi daha çok sevindirirdi ama .. madem böyle bir projesi başarılı olmasını dileyelim.zaten daha öncede adını bilmediğim bir filmde:S kısada olsa rol aldı diye biliyorum. o her ne kadar gitsede hala bir backstreet boy .. ve her yaptığı işte hayranlarının yani bizlerin arkasında durmasını düşünüyorum. oda başarısıyla sevenlerinin yüzünü ağartacaktır elbet
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |