![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Çünküüüüüüü Konserde Kevin de Vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Dün akşamki Los Angeles konserinde Kevin süpriz yaptı.. Kevin 2 şarkı okuyup indi ama tadı damakta kaldı tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Hehehe Kevin hayranları bu gün bayram edicekler ![]() Çünkü karşınızda Kevin Bsb ile Backstage de ![]() Ve kevin ile konserin sonu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SrrwB_XRqEI
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
işte bu ya, artık ne diyebilirim ki? keşke bu görüntüler kevin'ın kafasında birşeyleri harekete geçirmiş olsa, birazcık da olsa eskiyi gözünün önünde canlandırsa.. kimbilir, belki..... bu arada 2. resimdeki o bodyguard ne öyle ya, adam aşmış..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| o ilk fotoğrafı görmeyi nasıl özlemişim ben ya. yine beraberler yine sahnedeler... gerçekten dönse artık gruba... :cry:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Şunu da eklemek istiorum daha bu haber hiç bir bsb sitesine ulaşmamıştır Yalnızca bizde ve İtalya Teamworld de var Tamamıyle exclusive bişi yane zaten konser üzerinden daha 5-6 saat falan geçti :d
| | |
| | #9 (permalink) |
|
heheh o en iyi bsb fan sitesi biziz die geçinen notlike you da bile yok bu haber yaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() beni de arkadaş uyandırdı saolsn Kev konsere çıkmış falan die deliriodu kız hehe Vala Kevin yalnış anlamalara maal vermemek için Bsb ile görünmemye çalışıodu ama bilmiorm.. Ya biz (özellikle de ben) ööle olmasını istediğimiz için hemen geri mi dönüyo die sorduk ya da Kevin gerçekten özledi ve Konsere çıktı bilmiorm
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
o zaman notlikeyou ya biz mi duyursak ne yapsak exclusive turkish fan club filan da yazarız ![]() :dyoutube link i vardı orada bende backstage ı yapıştırdım oraya ve bunu yazdım Thanks to SiBeRia(nil)@Turkish backstreet boys fan club |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |